lauantai 13. lokakuuta 2012

Ihana koti: herrasväki T & J

Nyt olisi luvassa melkoinen kuvajunttaus! Vietettiin tänään tyttöporukalla tavaranvaihtoiltaa herrasväen T & J luona, ja emännältä kysyin että sopisko ottaa kuvia ja laittaa blogiin kun on niin ihana koti. Sain luvan joten kuvia piisaa.

Erityisesti tuota ensimmäisten kuvien ruokapöytää ihastelen joka kerta käydessäni, se on vaan niin hillittömän hieno! Talon kätevä isäntä on sen omin käsin askarrellut, niin kuin monta muutakin asiaa tässä kodissa. 

Siitä tavaranvaihtotouhusta kertoilen myöhemmin lisää. Niin ja siitä kun isäntä toi mulle taas yllärin ja se on taas ihan ältsinpähheen hieno! Huomenna koetan saada siitä päivänvalossa vähän kuvia. 

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Millä maalilla maalasit pinnatuolin (http://goingtorain.blogspot.fi/2012/10/uusi-asukas.html)? Minulla on samanlainen, joka on jo parhaat päivänsä nähnyt, olisipa mahtavaa saada siitä yhtä hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Maalasin sen Tikkurilan puolihimmeällä Helmi kalustemaalilla. Ensin hionta ja sitten pari kerrosta uutta maalia pintaan. Käsittelin myös meidän yöpöydät samalla maalilla (http://goingtorain.blogspot.fi/2012/10/yopoyta-ultimate-makeover.html) ja sitä tehdessä totesin, että kapea superlonitela oli paras väline varsinkin tuollaisten tasaisten pintojen maalaamiseen. Pinnatuoliin se ei tosin ehkä ihan toimi. :D

   (Tässä vielä linkki Tikkurilan sivuille: http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/tuotteet/tuotetiedot_aakkosjarjestyksessa/tuotteet_kiiltoasteen_mukaan/helmi_kalustemaali_puolihimmea.550.shtml)

   Poista
  2. Hei ja kiitos nopeasta vastauksesta sekä vinkeistä!
   Yöpöydistännekin tuli todella hienot, vau! :)

   Poista