torstai 18. lokakuuta 2012

Ihana puoti: Sarustiikka

Nyt tulee älyttömästi kuvia. Maanantaisella syksyretkelläni piipahdin myös Taitokortteliin ja Sarustiikkaan, jonka omistajalta sain luvan ottaa kuvia ja laittaa tänne muidenkin ihailtavaksi. Voisin kehua ja selittää miten ihanasta ja kauniista paikasta on kyse, mutta se on turhaa kun kuvat puhuvat puolestaan. 

Liike sijaitsee vanhan tiilirakennuksen yläkerrassa, eikä äkkinäinen välttämättä edes hoksaa rakennuksen päätyyn jäävää sisäänkäyntiä. Samassa rakennuksessa toimii myös Galleria Kohina sekä taidetakomo Tulikiila. 
Joulujutut ovat alkaneet pikkuhiljaisen valloituksensa myös täällä.

Olisipa omakin astiakaappi tämän näköinen.Tästä laarista löytyi myös meidän yöpöydille uutta ilmettä
Näitä kuvia selatessa huomasin, että kellot ja peilit ovat toistuva teema Sarustiikan sisustuksessa
- vai pitäisikö ehkä kuitenkin puhua esillepanosta?Tuolta löytyy varmasti lahjaidea jos toinenkin ja paljon kaikkea ihanaa hilpettä omaankin kotiin. Sisustusihmisille ja muuten vain kauniista asioista tykkääville suosittelen ehdottomasti vierailemaan Taitokorttelissa ja Sarustiikassa.

Ja kun joku kuitenkin sitä epäilee, niin tämä ei siis ole mitenkään sponsoroitu postaus enkä ole saanut tästä hyvästä mitään itselleni. Muuta kuin hyvän mielen ja ison kasan kauniita kuvia, joita tulee fiilisteltyä varmasti vielä useaan kertaan. 

2 kommenttia:

 1. Minä kävin tuolla myös ja sain joonakselta lahjaksi taskukellon joka on sydämen muotoinen. Paketoivat myös ihanasti!

  T. Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä kääritään ihanasti silkkipaperiin kaikki ostokset. ^^

   Poista