maanantai 15. lokakuuta 2012

Ihana lamppu ja muuta jännää

Toveri S:n kanssa lähdettiin sunnuntaina kirppisreissulle. En ollut tällä kertaa tietoisesti etsimässä mitään erityistä, mutta silti löytyi muutama käyttökelpoinen kapine ja yksi erityishyödyllinen löytö josta kerron vielä ihan erikseen.


Yöpöydän lamppu on ollut hakusessa jo jonkin aikaa ja kun tuo kuvassa oleva vanha törötin sattui silmään, ei tarvinnut harkita kovinkaan kauan että otanko vai en. Kullanvärinen jalka vähän arvelutti kun olen enempi hopeaihmisiä, mutta luotin taas tuntumaan joka sanoi JOO siitä huolimatta että jokin tylsä sisustuksellinen järjen ääni kysyi että ootko varma. Ja nyt kun se napottaa tuolla makkarin yöpöydällä niin sehän sopii sinne just eikä melkein! 

Kolhiintunut ja naarmuinen tarjotin sai isännältäkin hyväksynnän ja mustat sokerikko ja kermanekka oli niin tyylikkäät että pulitin niistä mukisematta 8 euroa. Ihan siltä varalta jos vieraita tulee. 

Isäntä muuten tuumasi eilen, että tästä asunnosta ei ihan heti olla muuttamassa isompaan. "Pysyypähän tuokin tavaran määrä aisoissa." Mistä tavarasta lie puhunut.

2 kommenttia:

 1. Nuo sokerikko ja kermanekka ovat kyllä tyylikkäät! :) Mutta jännä juttu, että mulla ei ainakaan tule niitä käytettyä, kun vieraita tulee :D Isketään vain maitopurkki pöytään, kun kukaan ei käytä edes sokeria :o

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, harvoin löytyy semmosia jotka omaa silmää miellyttäis mutta nyt kävi tuuri.

   Mutta tuo on kyllä niin totta, että ei sitä kyllä yleensä jaksa mitenkään erityisesti siihen kattaukseen panostaa, mutta jos nyt vaikka innostuis kun on kivat kipot sitä varten. Ja ainahan sen sokerinkin voi laittaa tyrkylle vaikkei kukaan käyttäiskään.

   ...Näin sitä vaan yrittää taas huijata itsensä uskomaan että kyllä se oikeasti oli hyvä ja hyödyllinen ostos. :D

   Poista