perjantai 12. lokakuuta 2012

Lempiasioita -blogihaaste

Mokon alkuperäinen haastepostaus löytyy täältä

Ihanasta eilen tein -blogista huomasin tämän haasteen, jossa pyydetään yksinkertaisesti listaamaan kymmenen tämänhetkistä lempijuttuaan. Syksyn sateiden keskellä onkin hyvä pysähtyä välillä miettimään niitä kivoja asioita surkeilun sijasta.

Omat kymmenen lempijuttuani tällä hetkellä ovat seuraavanlaiset:

 • Kumpparit -  pitävät tassut kuivina ja väri piristää kummasti harmaatakin päivää.

 • Uusi tapetti - makkarin uusi tapetti jaksaa vieläkin hykerryttää, vaikka on se tuolla seinässä ollut jo ainakin kuukauden päivät. Silti sitä pitää aina välillä pysähtyä ihailemaan.
 • Tuolin ja yöpöytien uudet ilmeet  - ite tein ja niitäkin pitää aina jäädä silittelemään ja ihastelemaan.
 • Kirjat - siitäkin huolimatta, että tällä hetkellä joka nurkka on täynnä gradun tekemiseen tarvittavaa tutkimuskirjallisuutta ja luulisi, että totaalikyllästyminen kaikenlaisiin kirjoihin iskee. Mutta ei ainakaan vielä.
 • Virkkaaminen - ikinä en ole ollut oikein virkkaajaihmisiä, mutta tänä syksynä miljoonansien villasukkien neulomisen sijasta aloin tehdä sarjatuotantona bambulankaisia tiskirättejä (niin kuin varmaan vähintään joka toinen käsityöihminen tällä hetkellä :D)

 • Musiikki - tai tarkemmin ottaen sen kuunteleminen cd-levyiltä pitkästä aikaa. Tässä välillä meni kauan niin, että ainoa mahdollisuuteni kuunnella musiikkia oli läppäriltä - joko kuulokkeilla tai läppärin kaiuttimilla. Nyt kun älysin että ulottuvillani on taas toimivat stereot, tuntuu että musiikki ei ole aikoihin kuulostanut näin hyvältä! Ja ennen kaikkea Amélie-leffan soundtrack jaksaa ilahduttaa kerta toisensa jälkeen.
 •  Kynttilät - hyggeä olla pitää! Ja kukapa nyt ei tarvitsisi vähän lisävalaistusta pimeneviin iltoihin? (Tämä on niin klisee että jo alkaa itseäkin häiritä mutta minkäs teet.)
 • Maalaaminen  - alkupuoli tästä vuodesta meni ilman taiteiluja, niin nyt oon taas ihan into pinkeänä kun pääsee maalauspiiriin läträämään.
 • Lasipurkit ja jutut purkeissa - mikä siinä onkin, että sokerikin näyttää paljon paremmalta lasipurkissa kuin paperipussissa? 

 • Viltit, villasukat, säärystimet, huivit ja pipot - toisin sanoen kaikki mikä pitää lämpimänä syksyn tuulia vastaan. 

***

Ja ainakin seuraavia blogeja ajattelin vähän ikään kuin nykäistä hihasta että hei lempijutut on kivoja (ja teidän blogit on kivoja), tehkää listoja:

Viiden tähden metsä
The world under my feet
Leipikäs
Edit me
Kotipalapeli

Toki kannustan myös kaikkia muita blogisteja listauspuuhiin! Tähän haasteeseenhan liittyy siis myös mahdollisuus voittaa Mokon lahjakortti ja saada omia lempijuttujaan näkyville Mokon liikkeeseen. Haasteeseen voivat osallistua myös blogittomat, eli ei muuta kun kivoja juttuja listailemaan!

Näin osallistut haasteeseen:
 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eipä kestä (tai mitä tähän nyt sitten pitäis sanoa) :D

   Poista
 2. Hei jes kiitos - tulee ehdottomasti ilmoille vkonlopun myötä :)

  VastaaPoista
 3. hei, hienoa että tartuit haasteeseen! Pitäis varmaan ottaa tavaksi listata lempijutut vaikka kerran kuussa, niin pysyis mieli parempana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vois tehdä ihan hyvää. Ja niinhän ne sanoo että elämässä pitää olla vähän haastetta, mutta kuka sanoi ettei ne haasteet voi olla tämmöisiä kivoja? :D

   Poista