keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Melkein kuin ois ulkomailla. Eiku?

Löysin eilen ruokakaupan leipomohyllystä voisarvia. Voi sitä juhlinnan määrää, niitä nimittäin on ihan liian harvoin tyrkyllä. Päätin että tänään syön aamupalaksi voisarven ja kuvittelen olevani jossain muualla kuin kotona. Vaikka nyt sitten Pariisissa, koska siellä sai maailman parhaita croissantteja paksun kaakaon kanssa aamupalaksi. Ja koska siellä ei ole lunta.


Hetken aikaa sitä melkein uskoi jo omiin harhakuvitelmiinsa; että eihän tämä ole yhtään hullumpaa, voisarvi nassuun ja sitten voisi lukea jotain fiiniä ja shivistynyttä terassilla syksyisessä auringonpaisteessa. 

Todellisuus on valitettavasti toisenlainen. 


Ihana Suomi.

6 kommenttia:

 1. Hih.Lumi on ihanaa. Voikun täällä Iittalassakin olisi sitä, mut ei! Kaikki lumi on jo sulanut. Ja nyt on vaan harmaata ja loskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arh. Mie seisoin tänään bussipysäkillä kyrpiintyneenä ja mietin vaan, että milloin miusta on tämmönen talvenvihaaja tullut? En tiiä, mutta jotenkin kateellisena katsoin koulunpihalla leikkiviä lapsia joilla ei tuntunut olevan mitään sitä vastaan, että tuota lumenp*skaa nyt sitten on. Miksen miekin vois tykätä siitä, ois elämä paljon helpompaa. :D

   Poista
 2. No mutta ei kai ole parempaa kuin kuppi höyryävää teetä/glögiä, croissant ja hyvä kirja talvisena päivänä :) (Tai sit ei? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyllähän tuo kuulostaa oikein hyvältä mutta se hienous loppuu siihen, että väistämättä jossain vaiheessa on. pakko. mennä. ulos. Ja sitten siellä on sitä lunta. :D

   Poista
  2. Minä just ihan innoissani talsin töihin eräänä lumisena aamuna - se jotenkin virkistää tämän ainaisen sateen keskellä, joka näyttää nytkin olevan vallitseva säätila :/ Kai sitä on vanhaksi tullut kun syksyllä väsyttää! Keväästä puhumattakaan.

   Poista
  3. Siitä aina muistutellaan että miten hienoa se on kun meillä on neljä vuodenaikaa, mutta yhtä paljon siitä tuntuu olevan sitten kuitenkin marinaa että no kun syksyllä sataa ja on pimeää ja talvella on kylmää ja pimeää ja keväällä muuten vaan masentaa. Pitäsköhän muuttaa johonki missä ei oo vuodenaikoja. :D

   Poista