perjantai 19. lokakuuta 2012

Lisää liikuntavermeitä

Käytiin isännän kanssa tänään kaupoilla. Toinen ihan vapaaehtoisesti ilmoitti tarvitsevansa paitoja ja kysyi lähdenkö makutuomariksi. Vastaus oli "no jooooo, voinhan mie lähteä" mutta oikeasti olin tietysti ihan täpinöissäni kun pääsee kerrankin valkkaamaan vaatteita jollekin muulle kuin itselleen. 

Totuushan tietysti oli toisenlainen, eli a) tarjonta oli tosi ankea, b) hyvin harvat ehdotukset meni oikeasti läpi ja c) minkäs sille voi kun toisella harteita on kuin ladon ovella eikä hintelälle trendipojalle suunnitellut kamat mahdu päälle. Niin että vaikka miten olenkin aina kitissyt siitä, että miksi miesten ainoa puolijuhlalliseksi katsottu vaate tuntuu olevan ruutupaita, niin ruutupaitaan päädyttiin tällä(kin) kertaa. Kun muuta vaihtoehtoa ei vaan ole, jos isäntä kieltäytyy sekä villatakeista että v-pääntiestä. Vaarinpaidan onnistuin sille sentään tuputtamaan, höhöhöhö. 

Mutta niin, vaikka varsinaisesti oltiin ostamassa ukolle pyhäkampetta niin itse kuitenkin loppujen lopuksi tuhlasin eniten. Lopuksi piipahdettiin nimittäin Sportiassa hankkimassa mulle sulkapallovermeet. 


Nyt on kamat kunnossa, sit ei muuta kun hutkimaan! Sen verta arvokkaat systeemit olivat alennuksesta huolimatta, että näitä ei kärsi jättää nurkkiin pölyyntymään. 

(Tarkkasilmäiset ja minut pitkään tunteneet havainnevat tästä kuvasta jotain poikkeuksellista - muutakin kuin sen, että kyse on liikuntavälineistä. Katsotaan hoksaako joku.)

PS. Huomenna lähdetään tyttöporukalla Kuopioon, saa nähdä mitä siitä seuraa. Luultavasti ainakin lovia lompakoihin. :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja se oooonnnn oikeiiiinnn! Pinkkiä, think about that. :D Kun ne oli alennuksessa, myyjä suositteli sulkapalloon ja pinkistä huolimatta ihan kivan näköiset. Mitähän täällä oikein tapahtuu...

   Poista
 2. Ihan uutta kävit hakemassa :) Ja miten päädyit sulkkikseen? Pelaako isäntäki? (jos pallot pelottaa niin osta niitä joissa on hanhen sulkia)

  Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastaan mie innostuin sulkapalloajatuksesta jo olympialaisten aikaan kun tuli katsottua lajia jos toistakin ja sulkapallon kohdalla tuli semmonen olo että hei, sehän oli muuten sillon joskus lukion liikan tunneilla ihan kivaa. Isäntä pelaa, mutta se ei lähe miun kanssa kun mie en kuulemma pärjää sille (miten niin muka en, tällä kokemuksella :D) mut onneks tuo naapurin Tsirbu lähtee miun kanssa. Ollaan ehkä enemmän samalla viivalla tässä sulkapallokokemuksen määrässä.

   Poista