keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Siskolla on kiva kämppä

Meidän Laren kämppä on niin kiva ja mie ihailen sitä joka kerta kun käyn siellä piipahtamassa, että pakko on jakaa tännekin sitä hienoutta. Kivointa siinä on se, sisustus on jotenkin vain loksahdellut pikkuhiljaa paikoilleen eikä mitään ole tarvinnut hankkia kalliilla rahalla ja lopputulos on asujansa näköinen. (Ja parasta siinä on tietysti se, että osa niistä tavaroista on MINUN ja mie omin ne heti kunhan sisko häipyy Englantiin hahahaa!) 

Paljon auttoi myös se, että tämän kämpän vuokraemäntä oli niin ystävällinen, että kämpän seinät sai maalata juuri sen väriseksi kuin haluttiin ja me haluttiin niistä harmaat. (Minäkinhän siis majailin tuolla vielä viime syksynä.)


Maailman mahtavin nojatuoli löytyi muistaakseni Uusiotorilta, olisko ollut 10 euroa. Piirongin päällä istuvä jänö on nimeltään Agilulf. How cool is that? Raivokkaan väriset tyynyt on minun ompelemia. 


Jättikokoinen tyyny on vanhoista verhoista ja patjasta tehty, viltti mökiltä pöllitty, jalkalamppu kierrätyskamaa ja taulu seinällä Spoon-juliste. (Lare voi halutessaan jättää kommenttia että mistä se oikeastaan alunperin on peräisin, mie en pikagooglauksella löytänyt.)


Miusta tuo lamppu on aivan mahtava kaikessa keltaisuudessaan! Sekin löytyi Kontista tai Uusiotorilta eikä mahtanut maksaa kuin jotain neljän euron pintoja. Hylly seinällä on vanha perunalaatikko.


Ja tuo kaamea tarjotinkin löysi paikkansa.


Laren kamerakokoelma leffahyllyn päällä. 

Pimeän aikaan tuo möksä on vielä jotenkin tosi paljon kivempi, mutta siitä on tosi hankala saada hyviä kuvia. Ja tajusin, että kaikkein kivoimmat jutut eli meidän 60-lukulaiset huonekalut ja kirjahylly jäi esittelemättä. Höh. No mutta ehkä vielä joskus. 

1 kommentti:

  1. Tuoltapa vielä löytyy spoonin nettikaupasta ihan samaista julistetta. http://spoon.kungfustore.com/category/326-posters/product/2409-fall-2007-tulsa-tour-poster-spn63

    VastaaPoista