torstai 13. syyskuuta 2012

Gradukuulumisia

Tänään kävin juttelemassa professorin kanssa gradusta. Se meni kohtuullisen hyvin, totesin vain että jonkinasteisia fiksaatioita maailmankuvaan ja arvoihin taitaa proffalla olla. Juttutuokion jälkeen hilpaisin kirjastoon keräämään mukaan röykkiön kirjoja ja sit mars kotiin tekemään asioille jotakin. Ja nyt mie oon tässä. 

Tänään tuntuu jopa siltä, että kyllä tähän vielä tolkku saadaan eikä siihen mene enää kauankaan, kun pääsen aloittamaan varsinaisen kirjoitusurakan, jei! 

Larin Paraske nököttää kirjaston kakkoskerroksessa paheksumassa puhelimeen huutajia.

Narskuvat kengät on aina kiva juttu kirjaston käytävillä.
Kotona järjestin taas työpisteen tuttuun tapaan keittiönpöydän ääreen. Ehkä tämä omituinen optimismi johtuukin noista kukista. Työskentely on heti kivempaa kun on vähän jotain vihreää ympärillä.


  

3 kommenttia:

 1. Värilliset lappuset. Niiden läiskimisestä saa aivan liikaa riemua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä. Värikoodaustakin yritin luoda tänään, mutta luultavasti päädyn kuitenkin vaan läiskimään eri värisiä lippusia sinne sun tänne iloisessa sekamelskassa. Koska niin on hauskempaa, eikä tule kriisi jos tietyn väriset lippuset loppuu.

   Poista
 2. Ah, yliopiston kirjaston lattiat ja narskuvat kengät... ja talvella kirjaston salien ovet, joista saa megalomaanisia sähköiskuja.

  VastaaPoista