sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Mökkitunnelmia ja maailman hienoin huussi

Pyörähdettiin Laren kanssa maalla loppuviikosta ja tulipas lähdettyä porukalla vielä mökillekin. Pitihän se käydä ihailemassa uutta huussia, joka oli saanut viimeisetkin loppusilaukset pintaansa. Ja jukrat että on muuten hienoin huussi jonka oon ikinä nähny! Tuumiskelin Larelle ja äitille, että no on se ehkä vähän erikoista olla näin innoissaan jostain huussista, mutta se vaan on niin hieno. Heti parani mökilläviihtyvyys merkittävästi kun fasiliteetit on kunnossa. 

Matkamuistoja Venäjältä ja Latviasta
Luomukahva
Kierrätysovi

Pakko vielä mainita, että huussi on pääosin kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista kasattu, eli kestävän kehityksen jäljillä ollaan! Seinien hempeänsininen sävy oli alunperin tarkoitettu meidän vuokrakämpän seinile, mutta onneksi edellinen vuokralainen ei ollut saanut aikaiseksi sutia maalia seiniin. Saatiin valita kämppään vähän mieleisempi väri ja vuokraemäntä ystävällisesti antoi tuon vauvansinisen maalin meille ja huussissahan se on ihan edukseen. 


Meillä on peilikin! Pyyhekoukku paikallista käsityötä.
Pitäisi ehkä löytää tyylikkäämpi kuivikeämpäri.
Yläpuolella oleva hylly vaatii koristesälää!

Mutta kovasti syksyiset oli jo tunnelmat, veikkaan että saattoi olla viimeinen kerta kun kävin mökillä saunomassa tänä vuonna. Vesi oli enää +15-asteista, joten en kyllä viitsinyt lähteä enää lampeen itseäni kiusaamaan.

Ensi kevään  projekti taitaisi olla uudet linnunpöntöt.


Huussin lisäksi uutta oli nuotiopaikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti