maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi kuvina

Seuraa vuoden vaihteessa asiaan kuuluva katsaus kuluneeseen vuoteen sekä päivittelyä siitä, miten nopeasti aika oikein menee, nääs nääs ja hyvän tähen.

Päätin olla julma itselleni ja sallia vuosikatsaukseeni vain yhden kuvan per kuukausi. Tanskan ajalta se oli lähes mahdottomuus, kun yhden kuukauden aikana ehti aina tapahtua niin paljon. Myös visiitit Puolaan (Krakova, Varsova ja Auschwitz), Berliiniin ja Lontooseen jäävät kuvallisesti huomioimatta vaikka hienoja reissuja olivatkin. Heinäkuussa ajeltiin Euroopan kautta kotiin ja kuvien määrän dramaattisesta romahduksesta voinee päätellä että pientä turnausväsymystä oli havaittavissa kotiin päästyä. Loppuvuosi mennä hojottikin sitten hirveää vauhtia ja nyt mie oon tässä.

Mutta sitä tikulla silmään joka vanhoja muistaa, ei muuta kuin erinomaisen hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille! Seuraa vuosi kuvina ilman selittelyjä.


Tammikuu

Helmikuu


MaaliskuuHuhtikuu
ToukokuuKesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu
This is my year 2012 in twelve pictures. It was really hard to choose only one per month! But I think these tell everything that's necessary. Have a happy New Year! 

2 kommenttia:

  1. Heissan! Mukavaa kun jätit jäljen blogiini ja löysin tänne. :) Tulen toistekin!

    VastaaPoista