lauantai 29. joulukuuta 2012

Joululahjuksia

Joululahjat on alkaneet pikkuhiljaa löytää omat paikkansa meidän huushollista. Äidiltä sain paistinpannun ja kivisen Jamie Oliver -morttelin. Jos sitä vaikka innostuisi hifistelemään ruuanlaiton kanssa? Lare antoi kivoja säilytysrasioita rikkomiensa (höhö) tilalle. :D Sain myös satsin kauhoja ja kapustoita sekä iison peltilootan johon voi säilöä aarteita (siitä tuli kynttiläjemma).


Siihen voi yleensä luottaa, että Larelta saan myös yllättävimmät ja osuvimmat joululahjat - jotain sellaista mitä ei olisi osannut toivoa mutta joka on juuri sitä mistä tykkään. Tällä kertaa se jokin oli sarjakuvapiirtäjä Kate Beatonin Hark! A Vagrant -kirjallisuusteemainen seinäkalenteri (jee!) ja Ray Bradburyn Kuolema on yksinäinen juttu (Death is a Lonely Business), joka on ollut yksi lempikirjoistani lukiosta lähtien mutta jota en koskaan ole missään nähnyt suomeksi. Sisko oli bongannut sen antikvariaatista ja mie olin ällikällä lyöty kun kirja kierähti esiin kääreistään. Hihii! Vielä kun saisi englanninkielisenkin version omaan kokoelmaansa niin votvot. 


Jos olisi paljon kirjallisuushenkisiä, höpsötteleväisiä kavereita, voisi niiden kanssa ensi vuonna viettää erilaisia kirjallisuusteemapäiviä joita Beatonin kalenteri pursuaa. Vaikka Towel Dayta, joka on toukokuun 25. päivä. Silloin voisi pukeutua kylpytakkiin, heittää pyyhkeen olkapäälle ja lukea parhaita otteita Linnunradan käsikirjasta liftareille. 
Kuvat: Kate Beatonin Hark! A Vagrant Literary Calendar for 2013. Kuvan sarjakuvan voi lukea kokonaisuudessaan täällä

Lisää joululahjoja tipahtelee esiin ehkä taas myöhemmin, nyt taidan keitellä teetä.


These are some of the Christmas gifts I got this year. The stone mortar and pestle are from my mother, the awesome Hark! A Vagrant -calendar and the book Death is a Lonely Business by Ray Bradbury are both from my little sister who has a knack for finding perfect gifts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti