maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulukukat

Olin suunnitellut ostavani jouluksi joko hyasintin tai joulutähden. Sitten siinä kävi niin että riehaannuin ja ostin sekä joulutähden että hyasintin ja vielä kimpun tulppaaneja päälle. Tulppaanit onkin jo kuvissa vilahdelleet mutta tässäpä olis nyt sitten ne muutkin kukkaviritykset:


Ostin ihan nupullaan olevan, koristelemattoman hyasintin ja kotona virittelin siitä asetelman niillä asioilla mitä sattui löytymään. Tuo kattilahan löytyi syksyllä kirppikseltä ja suunnittelin siihen alunperin pelargoniaa. Pelakuuta en kuitenkaan ollut vielä ehtinyt hankkia joten hyasintti istui siihen kuin nenä päähän. 

Diagnoosi: sistustusmania -blogissa oli muuten yksinkertaisuudessaan ihan hillittömän hieno joulukukka-asetelma: hyasintti vanhassa pieksussa! Käykääs vilkaisemassa täältä näin. Itse olen vähän suunnitellut että ensi kesänä vanhat tennarit menee takapihalle samanlaiseen käyttöön. 


Minikokoinen joulutähti puolestaan istuu alumiinisessa kahvinsuodattimessa, joka sekin löytyi kirppikseltä. Harmi vaan, että raukka pääsi ilmeisesti paleltumaan ja tällä hetkellä se näyttää tältä: Aina ei voi voittaa. Pitäisköhän kuitenkin yrittää vielä uudestaan.

My Christmas flowers, planted in thrift store findings. Too bad the poinsettia took cold and now it looks more than a little sad. :(

2 kommenttia:

 1. Onpa hieno kahvinsuodatin!!!! Loistoidea istuttaa siihen kukka. Käyttämissäni pannuissa ei ole reikiä pohjassa (vaikka joulukukissahan se ei haittaa) mutta vesi pääsee tuosta läpi! Paras idea siis ikinä! Yritä uudestaan ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Näin tuon suodattimen kirppiksellä ja se oli niin hieno että päätin sille kyllä löytyvän jonkin tarkoituksen kun vähän vaan mietin asiaa. Ja löytyihän sille. :) Laitoin vielä alle säilykepurkin kannen, joka mukavasti kerää läpi valuvan veden ettei se loru pöydälle ja se myös tasapainottaa tuon suodattimen kun sen pohjakaan ei ole ihan tasainen.

   Mutta ei sitten muuta kuin uutta kukkaa putkeen! :D

   Poista