tiistai 18. joulukuuta 2012

Armeijatyylin paluu?

Vaihteeksi jotain mikä ei liity millään tavalla jouluun. Nimittäin viime viikolla kaupungilla kierrellessä tulin huomanneeksi, että armeijahenkiset vaatteet ja camo-kuosi ovat nähtävästi taas tulossa muotiin. (Kevätvaatteita joulukuussa, anyone?) Yllätin itseni tuijottelemasta jokseenkin hyväksyvästi KappAhlissa armeijanvihreää niittikoristeista takkia ja Jim&Jillissä maastokuvioisia pillifarkkuja. What? Tuli sellainen olo että tässähän voisi vaikka taantua takaisin noin neljän vuoden takaiseen tyyliini, joka oli epämääräinen sotku indietä, armeijavaikutteita ja kaikkea mahdollisimman vähän tyttömäistä.

Kuva: KappAhl


Sitten rupesin pohtimaan, että onko se ikä ja oma päänsisäinen kehitys vai sittenkin vain muoti ja ulkoapäin tulevat vaikutteet jotka sen tekevät, kun mieltymykset ja oma tyyli heittelevät niinkin vahvasti kuin omassa tapauksessani on tainnut käydä? Hyvin pitkään nimittäin elin tiukasti maiharilinjalla ja kaikenlainen tyttömäisyyteen vivahtava oli tiukasti pannassa. Tyttömäiset tai sanottaisko peräti naiselliset jutut ovat alkaneet hiipiä pukeutumiseeni oikeastaan vasta  reilusti kahdenkymmenen ikävuoden vanhemmalla puolella.

Ja kuinkas sitten kävikään, siitä maiharimuodista on tässä parin vuoden sisällä päädytty siihen pisteeseen, että olen yllättänyt itseni kerta toisensa jälkeen käyttämällä hameita, mekkoja ja jopa pitsiä, jonka uskoin olevan itseltäni pannassa hamaan loppuun saakka. On se jännä. Nyt taitaa joka tapauksessa olla aika palata maastomuotiin. Tuntuis vähän siltä.
Pukeutumisnäytteitä vuosilta 2008 ja 2011. 
I used to have a fancy for all kinds of military-style clothing back in the days but then something happened and I started to wear dresses and even high heels. Now that I saw some nice army jackets and camo-patterned jeans when I went shopping with my friends, I started wondering whether it's time to take up my old army look again. The pictures are from 2008 (left) and 2011 (right). Any difference there? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti