torstai 27. joulukuuta 2012

Kirjoja pursuu

Taas kirjajuttu. Jotenkin tuntuu helpommalta kertoa niistä kuin yrittää pukea joulua sanoiksi. Se meni rauhallisesti ja vähän perinteistä poiketen isosiskon perheen luona. Selvästikin olin ollut kiltti, paketteja oli enemmän kuin oli kohtia lahjatoivelistassani (mortteli, kapustoita, pörrösukat, kattila). Lahjoista putkahtelee postauksia varmaan pikkuhiljaa (eli sitten kunhan joskus ehdin niitä kuvaamaan). 

Ennen joulua roudattiin Laren kanssa autokuormallinen kamaa kaupunkikämpästä minun ja isännän huusholliin. Kuorma sisälsi pääasiassa kirjoja, joiden kanssa sai käyttää mielikuvitustaan kun perinteiset säilytysratkaisut oli ensin ahdettu täyteen.

Ensin sullottiin kirjoja eteisen yläkaappiin. Sitten niitä sullottiin eteisen pikkupiirongin alahyllyyn. Sitten oltiin jo voitonriemuisia kun kuviteltiin että kaikille löytyi paikka. Sitten niitä kirjoja löytyi vielä yksi kassillinen. 

Onneksi kukkalaatikko oli virkaheittona odottamassa kesää.


Ja hupaisinta tässä on kenties se, että sain anoppilasta joululahjaksi lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Veikkaan, että seuraavaksi kirjoja alkaa löytyä keittiön kaapeista. I have more books than I have bookshelves at the moment. Luckily this flower crate was completely empty and just hanging around, waiting for summer. Now it can be of use during winter as well. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti