sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hyvin meni viikonloppu

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus olla pitkästä aikaa rauhassa kotona ja puuhailla kaikkea pientä; siivota, leipoa, laittaa jotain erikoishyvää ruokaa, hengata isännän kanssa ja ehkä ripustaa joulukoriste tai pari. Kuukauden vaivannut flunssa ja sen huipentama nielutulehdus ovat lopultakin pikkuhiljaa tiessään joten ajattelin että puhtiakin riittää enemmän kuin aikoihin.

No viärässähän mie siinä olin. Perjantai-iltana minuun iski vatsatauti ja isäntä sairastui lauantaiaamuna. Koko eilinen menikin sitten sairastaessa. Itse selvisin onneksi vähän lievemmällä versiolla mutta voin kertoa että ei se silti kivaa ollut. Tuli katsottua puolivaloilla niin Shrek, Prinsessa ja sammakko kuin jokin hämärä LSD-dokkarikin siinä koomaillessa. 

Tänään on molemmilla ollut jo parempi päivä eli 24 tunnin pikataudista taisi olla kyse. Itselläni oli jo sen verran hyvä olo että kävin pelaamassa sulkapalloakin toveri S:n kanssa, mutta sen jälkeen olikin taas mehut aika lailla pois. Ruoka on kuitenkin jo pysynyt sisällä ja kuola valuen vahtasin juuri Jamie Oliverin joulukokkailuja telkkarista. Omnom. Ja joku ruoja oli erehtynyt päivittämään fb:hen yhden ainoan sanan joka oli vaniljatoffeemunkki ja nyt mie en saa sitä enää mielestäni! 

Mutta että näin se viikonloppu vaan meni enkä mitään muuta tehnyt kuin sytytin ensimmäisen adventtikynttilän. Höh. Mutta ehkä nämä sairastelut nyt saisi vähäksi aikaa riittää niin pääsisi keskittymään olennaiseen. Niin kuin vaikka siihen graduun joka on ollut taudin takia vähän jäissä. 

Riittää se surkeilu jo.

2 kommenttia:

  1. OHO! No suahan nyt vaivaa kaiken maailman taudit ja pöpöt ja pelit ja rensselit!:( Suorastaan höh ja nyt sitten tsemppiä että menisi edes itsenäisyyspäivä teillä kivasti kahdestaan kotona rauhoittuen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No elä muuta sano! Mie veikkaan että tää tuli nyt vielä kylkiäisinä kun se flunssan pahalainen on vieny kaiken vastustuskyvyn. Mutta tästä on suunta vaan ylöspäin! :D

      Poista