perjantai 7. joulukuuta 2012

Kuusenkoristeita

Uskaltauduttiin tänään kaupungin suuntaan lumisateesta ja ihmispaljoudesta huolimatta ja käytiin tekemässä pyykkikoneostoksia. Samalla koukkasin Kontin kautta kun se oli siinä vieressä, ja sieltä löytyi tämmöisiä:


Nämä menee aattona kuusenkoristeeksi porukoilla. Siellä on vanhastaan joitain olkikoristeita, mutta osasta on jo aika jättänyt joten täydennystä tarvitaan. Hypistelin olkikoristepakkausta jo lokakuussa Ikean reissulla, mutta onneksi jätin ostamatta. Sillä vaikka Ikean paketissa on 28 osaa ja sen saa vajaalla 8 eurolla, maksoin silti paljon mieluummin näistä euron kappale ja tuin SPR:n toimintaa kuin ylikansallista jättiyritystä joka myy asioita riistohalvalla. 

(Mie en tiiä mitä on tapahtunut ja mistä lähtien miusta on tullut tämmöinen hirveä jeesustelija, mutta tajusin just että varmaan vähintään joka toisessa postauksessa puhisen närkästyneenä jostakin asiasta x ja päivittelen sitä miten paljon parempi on kierrättää ja kompostoida ja kyl-mie-ainaki-oon-niin-kauhian-hyvä-ihminen. Pahoittelut. Voitte kuvitella että isäntäparka saa kuulla purppasua maailman tilasta harva se päivä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti