sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lisää DIY paperitähtiä

Tässä aikaisemmin jo esittelin yhdenlaisia paperitähtiä, mutta nyt olis tiedossa lissää!

Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva postasi jokin aika sitten uudelleen viimevuotisen "jos minäkin osasin niin kyllä tekin" -henkisen paperitähden askarteluohjeen jonka löydätte täältä näin. Viime vuonna en ehtinyt paljon askartelemaan, mutta nyt otin vahingon takaisin.

...Innostuin paperitähtien liimailemisesta sitten sen verran paljon, että väsäsin niitä meidän olohuoneen ja makkarin ikkunaan ripustettaviksi ja vielä porukoille joulukuuseen. Miten tässä nyt näin kävi.


Makkarin ikkunassa roikkuu kirjan sivuista tehtyjä tähtiä. Käytin tarkoitukseen saksankielistä psykologian oppikirjaa joka löytyi yliopiston kirjaston ilmaisesta poistohyllystä. Uskalsin uhrata sen kun ajattelin että kukaan tuskin jää kaipaamaan. Saman kohtalon koki "Studier i kvinnornas livslöp" tai jotain sen suuntaista. 


Olohuoneen ikkunaan tein tähdet ihan valkoisesta kopiopaperista ja joulukuuseen menee ruskeita voimapaperista tehtyjä tähtiä, tuommoisia kuin tuossa kuvassa. Mitä tulee tähtien kokoamiseen, poikkesin Eevan ohjeesta sen verran, että liimasin tähden puolikkaat yhteen jo ennen kuin aloin liimailla sakaroita lenkeiksi. Niin kuin näin: 


Mulle oli jotenkin helpompaa liimata ne yhteen tuolla tavalla litteänä ja sitten fundeerata että mistäs kohtaa tässä aletaankaan liimailemaan ja mitä. Mutta älkää antako miun hämmentää vaan seuratkaa vaan ihan suosiolla Eevan yksityiskohtaista ohjeistusta niin ei voi mennä pieleen. (Tai voi, niin kuin miun tapauksessa ekalla yrityksellä, mutta kolmas kerta toden sanoo ja sitä rataa.)

Vielä ehtii ennen joulua, että ei muuta kun liimailemaan! 

2 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköisiä! Tuo puolikkaiden liimaaminen yhteen tekee niistä myös oikeastaan ihan erilaisen kuin Eevan blogissa olevat, kun ne jäävät silleen pullukoiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja nyt kun rupesin tarkemmin katsomaan näitä omiani ja vertaamaan niitä noihin Eevan tähtiin, niin olen itse asiassa tainnut liimata nuo sakarat jotenkin eri päin O_o Mutta eihän se haittaa, kun kerran kuitenkin näyttää hyvältä. :D

      Poista