lauantai 23. marraskuuta 2013

Viikonloppu kotona | Weekend at Home

Kun tarpeeksi monta viikonloppua putkeen on mennyt jos minkälaisissa menoissa eikä ole ehtinyt kotona edes pyykkiä pesemään, on lauantaiaamun viettäminen kaikessa rauhassa ihan ekstrajuhlaa. Kotiviikonlopun kunniaksi väsättiin aamupalaakin pitkästä aikaa ihan antaumuksella, melkein voisi väittää että lipsahti jo brunssin puolelle. Pyykin peseminen ja lakanoiden vetäminenkin tuntui mukavalta puuhalta ja se jos mikä on merkki siitä, että on korkea aika saada hengailla kotona.

Illalla on yhdet synttärit, mutta sitä ennen tässä ehtii vaikka lakkailla varpaankynsiään ja juoda lisää teetä. Leppoisaa lauantaita toverit! Toivottavasti teilläkin on mahdollisuus tehdä just sitä mikä tällä hetkellä on kaikkein eniten tarpeen, oli se sitten kotona löhömistä tai villiä pailaamista baarissa.

For the first time in ages I had the chance to enjoy the luxury of spending Saturday morning at home without a hurry. We made a great big breakfast (which was almost a brunch) and I felt that even doing the laundry was nice and relaxing. That's a sign that it was about time to have some home-time. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti