keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Menovinkki: Butiikkien Lahjavalvojaiset

*Yhteistyössä astubutiikkiin.fi -palvelun kanssa*Jos ei perjantai-illaksi ole vielä suunnitelmia, niin nyt on ihan paras mahdollinen menovinkki: ei nimittäin tarvii lähteä kotisohvalta yhtään mihinkään ja samalla voi joulushoppailla!

Astubutiikkiin.fi on verkkopalvelu, jonka sateenvarjon alle on kokoontunut suuri joukko suomalaisen käsityön ja designin taitajia. Tuotemerkkejä on tällä hetkellä lähes sata, kaikkea vaatteista koruihin ja keittiötekstiileistä kosmetiikkaan. Verkkopalvelun takana on Mari Moilanen, joka vuosi sitten turhautui yrittäessään löytää netistä omaperäisiä, kotimaisia joululahjoja. Tästä syntyi ajatus palvelusta, jonka kautta olisi  helppo löytää kotimaisten yrittäjien tuotteita ja niin syntyi Astubutiikkiin.fi.

Astubutiikkiin järjestää 22.-23.11 välisenä yönä klo 21-09 lahjavalvojaiset. Niihin voit osallistua Facebookissa Butiikkien Lahjavalvojaiset -sivulla, jonne tuon yön aikana päivittyy tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa. Osallistua voivat myös ne, jotka eivät ole kirjautuneet Facebookiin: riittää, kun päivittää sivua riittävän usein että uusimmat viestit tulevat näkyviin.

Astubutiikkiin tarjoaa myös lahjapalvelun, joka on helppo tapa muistaa kaukana asuvaa ystävää. Yksinkertaisuudessaan se toimii niin, että kun teet ostoksen verkkokaupassa, voit pyytää sen lähetettäväksi haluamallesi henkilölle paketoituna ja viestin kera. Vähemmän stressiä sinulle ja iso ilahdutus ystävälle!

Aikeissa on itsekin osallistua valvojaisiin ainakin alkuillasta, mutta veikkaan että uni tulee viimeistään yhdentoista aikaan kun takana on työpäivä. Hatunnosto niille jotka valvovat koko yön!

*Yhteistyössä astubutiikkiin.fi-palvelun kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti