torstai 7. marraskuuta 2013

Valoa hämärään | A Little Light in the DarkTänään tapahtui pitkästä aikaa harvinainen ilmiö: tulin valoisan aikaan kotiin. Keittelin iltapäiväteen auringonpaisteessa, tuntui kummalliselta. Ensimmäisen kuvan timjami ei liity tapaukseen, kummastuttaa vain sekin. Kuokin sen alkusyksystä ylös kasvimaasta ja tyrkkäsin ruukkuun sillä ajatuksella, että katsellaan miten nopeasti tuo kuolee. No, se on ollut ruukussa nyt pari kuukautta ja yhä potkii. Ja kasvattaa uutta versoakin vielä! Toisin sanoen tyyppi pärjää tässä lisääntyvässä hämärässä paljon paremmin kuin minä.

PS. Söin tänään iltapalaksi piparkakkumaustetahnalla täytetyn pullan ja join kaakaota. Joskus pulla iltapalaksi on juuri se, mitä tarvitaan. Joskus soijajogurtti ja hedelmät ei vaan toimi.


Today was the rare occasion that I came home before it was dark outside. Making a cup of afternoon tea felt strange in the sunlight. The thyme in the first picture is clearly doing better in this lengthening darkness than I am; it is actually growing! Also, I had a cinnamon roll for evening snack today. Sometimes that's exactly what you need. Sometimes a soy yoghurt and some fruit just doesn't do the trick.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti