sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Silkway-arvonnan voittaja + alekoodi | Winner of the giveaway + discount code

*Blogiyhteistyö kosmetiikkamaahantuoja Silkwayn kanssa. / In collaboration with cosmetics import and distribution company Silkway.*
Nyt hyvä yleisö on se hetki, kun Silkway-arvonnan voittaja selviää! Osallistujia oli yhteensä 45, mikä on vähintäänkin tuplat siitä mitä uskalsin odottaa, kiitos kaikille. Arvonta suoritettiin perinteiseen malliin lappuhommina, kun lappuja ei ollut satamäärin kirjoitettavana. Arvonnan virallisena aulisgerlanderina sekä lottokoneena toimi ystävällisesti isäntä.

....lottokone pyörii...

...ja voittaja on nimimerkki Audrey! Paljon onnea! Pääset valitsemaan 30 euron arvosta tuotteita Silkwayn valikoimasta. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia, käyhän kurkkaamassa.


Lisäksi kaikki voivat vielä marraskuun ajan eli 30.11.2013 saakka  tehdä ostoksia Silkwayssa -10% alennuksella koodilla "goingtorain". Nyt siis niitä joululahjoja hankkimaan! (Jos ei muille, niin itselle. ;))


The lucky winner of the Silkway-giveaway is Audrey. I have e-mailed her. Also, the -10% discount code "goingtorain" is valid until the end of November, so now it's a good time to do some Christmas shopping! 

*Arvonnan palkinnon lahjoittaa Silkway / The giveaway price is given by Silkway*

1 kommentti: