maanantai 25. marraskuuta 2013

Mitä kuuluu työpöytäprojektille? | How's the Work Space Progressing?

Syyskuussa suunnittelin kovasti työpöydän hommaamista. Silloin olohuoneessa näytti tältä ja työn alla oli kääntää järjestys päinvastaiseksi. No sehän saatiin aikaiseksi tehdä jo parin viikon sisällä tuon postauksen tekemisestä, mutta kuvia tulee vasta nyt koska valo, aika ja siisteys eivät ole kohdanneet toisiaan. Nyt tämä aihe tuntuu muutenkin taas ajankohtaisemmalta kun pieniä edistysaskeleita on tapahtunut, mutta niistä lisää myöhemmin.


Vähän jos taulut on vinkkelissä niin ei kai se väärin ole.


Niin että tuohon telkkarin viereen sen työpistseen pitäis muka sopia. Näyttää ehkä vähän epätoivoiselta, mutta (toivottavasti) mittanauha ei valehtele. 

In September I posted pictures of our livingroom and told about my plans to put up a work space of some sort. We switched the furniture around, but after that the plan has been waiting for it's execution. Now I think there is light in the end of the tunnel and before the end of the year I might even have myself a work space! And yes, it is supposed to fit right next to the tv. Seems unlikely, but I trust my measurements don't fail me. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti