keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Harrastus menneisyydestä | A Hobby from Years Back

Sain kesällä postia, joka oli yllättävää mutta ilahduttavaa.Harrastin nuorempana swappailua, mutta lopetin touhun nelisen vuotta sitten.

Vihkojen kierto on kuitenkin niin hidasta, että palautuksia tipahtelee edelleen säännöllisin (hyvin pitkin) väliajoin. Tämä vuonna 2008 tekemäni lyriikkavihko palasi luokseni heinäkuussa, se siis ehti olla matkalla noin viisi vuotta. Kyseessä oli varsin iloinen jälleennäkeminen, sillä tämä oli yksi omia suosikkejani kaikista tekemistäni vihkoista, silmäterä joka jäi mieleen siinä missä monet muut ovat unohtuneet ajan saatossa.Vihkon takaisin saaminen jo itsessään oli riemastuttavaa, mutta siihen osallistuneiden aikaansaannokset olivat myös niin hienoja ettei voinut kuin hymyillä ja olla iloinen siitä, miten paljon ihmiset olivat jaksaneet nähdä vaivaa.


One of my old swap books returned to me in mail this July. It had been travelling for almost five years! This one was one of my favorites when I made it, and now even more so when the participants had put so much effort in their entries. Old hobbies die hard.


3 kommenttia:

 1. Itse olen swappaillut kans muinaisilla vuosillani nuoruudessa, jättänyt ikuisuus sitten sen myös taakseni. Tasan 1 on palautunut, olisikohan ollut joku slämy O_o harmittaa kun ovat jääneet matkalle, mutta onhan tuota muutettukkin sen jälkeen roimasti ja sähköpostikin muuttunut jne.

  VastaaPoista
 2. Ohoh, enpäs tienykkään että sinäkin oot swappaillu joskus :) Oon saattanu kyllä törmätä sinuun swapeissa, mutta en osannu yhdistää :D

  VastaaPoista
 3. Hehee, minä jotenkin arvasin että eiköhän täältä blogipiireistäkin paljastu entisiä tai nykyisiä swappailijoita jos asian tuo puheeksi. :D Bloggaamisessa ja swappailussa on ehkä jotain samaa, ne on sellaista aikaaviepää näpertämistä molemmat.

  Itselläkin olisi varmaan monet swapit jääneet palautumatta ilman swapparifoorumin palautukset-ketjua. Se on auttanut kummasti swappien löytämisessä perille vaikka omakin osoitteeni on muuttunut sittemmin useaan otteeseen. :)

  VastaaPoista