maanantai 4. marraskuuta 2013

Halloween: Zombie Oksanen | Halloween Costume 2011 and 2013

Perjantaina vietettiin samassa paketissa toverin vanhenemispäivää ja halloweenia. Ja nyt saatte sitten nähdä senkin Sofi Oksas-asun jonka esittelyä lupailin jo vuosi sitten, koska tänä vuonna kierrätin samaa kostyymiä vähän muunneltuna.
Ruokana oli minihodareita, nom. 
Tyylikäs selfie peilin kautta, voi kyllä. Tämän vuoden kostyymin teema oli Zombie Oksanen. Valkoista ja mustaa kasvomaalia pohjalle ja siihen Oksas-meikki päälle. Sitten vähän epämääräistä verivalumaa suupieleen ja kaulalle ja ta-dah, sama asu sai uuden ilmeen.

Vuonna 2011 asu näytti tältä:


Käytännössä vain silmälasit ja peruukin ostin silloin uutena. Silmälasit olivat pyöreät John Lennon -arskat, joista vain napsautin linssit irti. Peruukki oli pitkä ja suora ja väriltään tummanruskea. Sen askartelemisessa menikin eniten aikaa, vaivaa ja hermoja, kun rastoittaminen tapahtui käytännössä erikeepperivedellä hieromalla. Rastoittamisen jälkeen maalasin peruukin mustaksi spraymaalilla ja tein täydennyksiä violeteilla kuiturastoilla ja villalangalla. Voin kertoa, että kun tuota piti pitkän illan päässään niin niskajumi oli tosiasia. (Spraymaalin jäljiltä myöskään peruukin tuoksu ei ollut mikään nenää hivelevin.)

Vaatteet, kengät ja korut löytyivät kirppikseltä. Yritin etsiä asuun liituraitajakkua jollainen Oksasella usein on pressikuvissa, mutta sellaista ei tietenkään tullut vastaan silloin kun tarvetta olisi ollut.

Jos olisi ollut aikaa, olisin tänä syksynä voinut vielä askarrella peruukkiin otsatukkahaivenia, mutta sitä aikaa ei sitten ollut. Ehkä taas muutaman vuoden päästä Sofi-peruukki pääsee käyttöön ja silloin teen sen otsiksen!

This year in our Halloween party I used my old Sofi Oksanen -costume (she's a Finnish author) but made it a zombie-version. The last picture is from 2011 when I first dressed up as her. 

4 kommenttia:

 1. Heidi Klumin jälkeen ehkä paras asu!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että nyt jäi kiinnostamaan, millainen on Heidi Klum -halloweenkostyymi. :D

   Poista
  2. Heidi Klum RRRRRakastaa Halloweenia ja sen huomaa aina joka vuosi hänen asuistaan, tän vuoden kyllä oli aivan mahtava :DD

   Poista
  3. Piti saman tien googlata, mainio! Ja nuo aiempien vuosien jutut on kyllä kans hulppeita (Shiva on hieno!), jenkeissä kyllä panostetaan tähän halloween-touhuun vähän eri tavalla kuin meillä. :D

   Poista