torstai 22. elokuuta 2013

Paljon onnea, blogi! | Happy Birthday Blog!


Paljon onnea 1-vuotias I Think It's Going To Rain Today! Vuosi on mennyt nopeasti ja jutun juurta on riittänyt yli 200 postauksen verran. Enpä olisi uskonut. Nyt on oiva aika kertoa mikä on jee ja mikä on mööh ja mitä haluaisitte lisää ja mitä voisi olla vähemmän. Ja muiden järjestämiä arvontojakin kun on tullut teille jaettua, niin pitäisikö täälläkin järjestää ja mikä sitten olisi oiva ja blogin hengen mukainen palkinto?

Itse toivon seuraavalta vuodelta yhtä ahkeraa postaustahtia (ja sehän on ihan minusta kiinni), ehkä vähän lisää asukuvia, lisääntyvää lukijavirtaa ja sitä, että te entiset tutut pysytte matkassa mukana! (Sukulaisten ja kavereiden on vähän pakko, mutta mie tiiän että teitä on siellä sellaisiakin, joita ei kukaan ole pakottanut ;))

Kuvituksena toveri T:n tarjoilema kesän ensimmäinen mansikkakakku. / In the picture is the first strawberry cake of the summer. 

Happy first birthday, I Think It's Going To Rain Today! A year has passed so very quickly and I have had so many things to share with you that the amount of posts passes 200. It would be lovely to hear from you: which are your favorite things in this blog and is there too much of something? For the future I hope for even more readers and of course that you old friends stick with me. :) 

2 kommenttia:

  1. Lissää tekstiä! Joka päivä pittää käydä stalkkaamassa joko ois tullut uusi postaus :) Erityisesti tykkään ihan sellaisista arkipostauksista. Onnea vaan yksivuotiaalle! T. Blogisi n. kk sitten löytänyt ja silmät ristissä luin kaikki tekstit yhdessä illassa, huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, melkoisen urakan oot kyllä tehny! Kiva että jutut kelpaa, pidetään mielessä että tiheäänkin saa postata. ;)

      Poista