torstai 15. elokuuta 2013

Ihana Uni | Wonderful Uni

Asioilla on tapana osua kohdalleen kun jaksaa olla kärsivällinen. Jo kohta pari vuotta on ollut hakusessa jotakin suurehkoa ja näyttävää seinällepantavaa, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä ratkaisuja suuntaan enkä toiseen. 

Sitten tässä taannoin kävi hillitön mäihä ja voitin Mrs. Jonesin järjestämässä arvonnassa nettikauppa Kokoun valikoimista ihanan Uni-julisteen. Sillä on kokoa 70x100cm eli se on juurikin sitä suurehkoa ja näyttävää seinällepantavaa mitä olin etsiskellyt. Täytyy myöntää että jos olisin ollut ostamassa julistetta, olisin ehkä valinnut jotakin vähän toisen tyylistä (esim. tällaista), mutta onhan tämä nyt ihan tolkuttoman hieno! Hain sen tänään kehystämöstä ja komealtahan se olohuoneen tähän asti niin kovin valjulla seinällä näyttää. (Vie vähän myös huomiota rumilta tapeteilta. ;D)

Kiitos vielä Mrs. Jones ja Kokou!

I won this beautiful art poster in a blog giveaway arranged by Mrs. Jones in collaboration with web shop Kokou. The poster is named "Uni" which means 'dream'. I had it framed and it looks absolutely beautiful on our livingroom wall. (And it draws attention away from our ugly wallpapers. ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti