tiistai 15. tammikuuta 2013

Maalauspäivä | Painting Day

Angstailun jälkeen voidaan palata takaisin päiväjärjestykseen ja normaalimpiin (eli hilpeämpiin) jutunjuuriin.


Lauantaina oli hyvä päivä. Oli nimittäin ensimmäinen maalauspäivä joulutauon jälkeen! 

Ja kuinka ollakaan, sain koko syksyn työn alla olleen (ja sitä ennen vuoden päivät nurkassa koskemattomana seisoneen) maalauksen valmiiksi.  Ihmettelin, kun se kävikin jotenkin odottamattomasti. Kuvittelin että tekemistä ja työstämistä olisi vielä hirveästi, mutta niin siinä vain kävi että se ilmoitti olevansa valmis. 

Signeeraaminen on lähestulkoon se vaikein osuus maalaamisessa.
Opettajan kanssa todettiin päivän opetuksen olevan se, että maalauksia ei voi estää valmistumasta. Ne tekevät niin omaan tahtiinsa ja silloin on parempi ymmärtää lopettaa nyhrääminen kun maalaus kertoo että nyt riittää. 

PS. Tuossa kuvassa näkyy muuten ne kengät, jotka ostin viime viikolla kirppikseltä ja joista mainitsin edellisessä angstipostauksessa sivumennen. Esittelen nekin angstin aiheuttajat jossain vaiheessa lähemmin. 


Last Saturday I finished a  painting I had been working on for a long time already. It was a good day.

4 kommenttia:

  1. Metsämiäsaihe jatkuu näemmä!:) Hianoa hianoa, vitsi minkähänlainen näyttely tulee ensi kesänä..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mie en näköjään pääse tästä peikkokompleksista yli enkä ympäri. Mutta Lare sai kans valmiiks taas pari tosi ihanaa työtä, että hiano näyttely on tulossa - ja hyvin JÄNNÄ. Kaivahan sieki sudit ja värit esiin ja tee meille lisää jännyyttä! Siun postikortit oli viimekskin ne myydyin artikkeli. :D

      Poista