lauantai 5. tammikuuta 2013

Ei sillä että menisin asioiden edelle, mutta olis jo kesä

Siinä samassa Monkin paketissa josta kuoriutui esiin jättikokoinen harmaa villapaita (jossa näytän ihan lampaalta), oli mukana myös jotain vähän kesäisempää päällepantavaa. Luotan nimittäin vahvasti siihen, että kyllä se talvi taas aikanaan taittuu ja sitten tarvitaan jotain muuta kuin villapaitoja. Jos näin ei tapahdukaan, olen melko pettynyt - ja sitten puen tuon valkoisen topin vaikka villapaidan päälle jos niikseen. 


Mistä puheen ollen, tuotahan voisikin testata vaikka pitkähihaisen mustan t-paidan ja hupparin kanssa. Tai ruutupaidan. Tai jonkin. Jotain minkä kanssa sitä voisi pitää talvellakin! Mutta siis toppi oli paketissa koska se kesä tulee joskus ja koska kaksi euroa. Miettikää, ihmiset myy kirppiksellä luutturättikunnossa olevia riepujaan kalliimmalla! Jos siis saan upouuden topin kahdella eurolla niin hells yeah vaikka ulkona onkin paukkupakkanen. 

Kolmas juttu samassa paketissa oli myös vähän kesäinen, mutta kyllä siitäkin kerrospukeutumisella talvi- tai ainakin kevätkelpoinen saadaan.  Taitaa olla kolmas polkkapilkullinen mekko kaapissani. Öhm.

Ja tämä vaatetilaushan myöskin henkii vahvaa uskoa siihen, että vielä jonain päivänä minunkin on tarpeen poistua kotoa säännöllisesti jonnekin muuallekin kuin ruokakauppaan. Tällä hetkellä mitään muuta säännöllistä syytä ei ole. On vain graduhousut ja villatakki.


Besides the giant sweater, these are the things I ordered from Monki. I wish it was summer already, but on the other hand, I think I can make these winter- or at least spring-wearable with some heavy layering. :D By the way, this must be the third dress in my wardrobe that has polkadots in it. 

PS. Tämä ei ole sponsoroitu postaus - niin kuin ei mikään muukaan tässä blogissa. / This is not a sponsored post, just like none of the others in this blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti