tiistai 8. tammikuuta 2013

Kirjaostoksia | Book Shopping

Kävin viime viikonloppuna käyttämässä ensimmäisen puolikkaan joululahjakortistani Suomalaisessa kirjakaupassa. Oikeasti tarvitsin vain kalenterin, mutta alennuspöydistä lähti mukaan jo kaksi romaaniakin.  Suorastaan syöksyin kimppuun kun näin kasan tuttua keltaista: Mika Waltarin Suuri illusioni! 


Vaikken olekaan lukenut sitä samperin Sinuhea, niin voin silti väittää että Waltari on suosikkini suomalaiskirjailijoista. Yksi suosikeistani on Neljä päivänlaskua  mutta Suuri illusioni on vielä jotain aivan muuta. Se kuuluu ehdottomasti lempikirjojeni lyhyeen kaanoniin ja siksi halusin saada sen ihan ikiomaksi vaikka se Larenkin hyllystä löytyy. 

(Neljä päivänlaskua löysin muuten jokunen vuosi sitten Lieksasta(!) joltakin torimyyjäsedältä. Eipä seti tiennyt minkä aarteen minulle möi ja ihan pilkkahintaan.)


Toinen ostokseni oli Merete Mazzarellan kauniisti nimetty Ei kaipuuta, ei surua, joka löytyy TBR100-listaltani. Pyysin Facebookissa kavereilta listaa varten suosituksia kirjoista jotka pitäisi ehdottomasti lukea ja eräs perinteentutkijatoveri ehdotti tätä. Nyt kiireesti se gradu valmiiksi niin pääsee lukemaan! 


One of my Christmas gifts was a gift card to a book store. These two books I found from the sales, the first one being on my very short list of ultimate favorite novels and the other one is on my To Be Read 100 -list. I still got some value left on my gift card so I need to go check the sales again one of these days... 

1 kommentti: