maanantai 9. syyskuuta 2013

Kukkia sillipurkissa | Flowers in a Herring Jar

Tämä on niitä sisustus- ynnä muille blogeille kai tyypillisimpiä postauksia: kattokaa mullon kukkia! Mutta mikäs siinä, kukat on ihania ja niillä kannattaakin ilahduttaa itseään ja muita. Nämä keräsin äidin kasvimaan reunalta viime viikolla kotona käydessäni. 


Olin omasta mielestäni tosi nokkela, kun sijoitin kukkamaljakon vaihteeksi johonkin muualle kuin tv-tasolle tai keittiönpöydälle. Olohuoneen nurkassa nököttävät puulaatikot pitävät sisällään neulonta- ja askartelujuttuja, ja tökkäsin kukat vaihteeksi niiden päälle. Kyl myyr pitää ihmisen pienestä olla itseensä tyytyväinen, vaikka sitten tämmöisestä keksinnöstä.


Maljakko on sekin äidin varastoista lähtöisin, vanha sillipurkki käsittääkseni. Paitsi että kun asiaa miettii, niin onko silliä muka joskus myyty noin suurissa purkeissa? Sillipurkin kansi tuossa ainakin oli, mutta sehän nyt taas ei kerro mitään. Joka tapauksessa se on hauskan muotoinen, vähän niinkuin pyöreä maljakko olisi istuttu litteämmäksi. 

(Tämä postaus sisältää tarpeettoman paljon turhaa lätinää, koska kikkailen blogin ulkoasun kanssa ja tarvitsen esimerkillisen postauksen mallikappaleeksi. ;))

Just a post to celebrate the favorite topic of all interior bloggers: flowers! Flowers picked from my mother's garden and set in an old herring jar. (Or I'm not sure if there's been herrings or something else in it, but it doesn't really matter.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti