maanantai 9. syyskuuta 2013

Hitti vai huti, osa 3 | Hit or miss, part 3

 On kolmannen hitti vai huti -postauksen aika! Tällä kertaa syynätään sisustustavaraa.


Vuosi sitten lokakuussa esittelin tällaisia kirppislöytöjä ja kerroin muun muassa lampun kultaisen värin vähän arveluttaneen. No, aloitetaan siitä ja todettakoon, että hitti mikä hitti. Kun se kerran meidän makkarin yöpöydälle istahti, ei ole käynyt mielessäkään että se siitä johonkin lähtisi. Ainoa miinuspuoli on, että eihän se mikään parhain lukuvalo ole, mutta kyllä se sen verran valaisee että kymmenen minuutin iltalukemiset jaksaa tavailla ennen kuin silmät alkaa luppasta. 


Syksyn ja talven mittaan lamppu ehti esiintymään useammassakin postauksessa. Lokakuussa sairastin, joulukuussa esittelin luettuja ja maaliskuussa kerroin Weledan Skinfoodista.


Miedosti mummolatyylinenn lamppu soinnahtaa mukavasti myös isännän tekemään sängynpäätyyn.


Tarjotin ei alunperin saanut suuriakaan hehkutuksia osakseen, mutta siitä on tullut tiivis ja tarpeellinen osa keittiövarustusta. Jostain syystä se ei ole osunut kuviin kovinkaan usein, mutta sen vakipaikka on keittiön työtason nurkassa, kahvin- ja vedenkeittimen takana morttelin kanssa. (Ehkä nuo keittimet selittävät, miksei tuota nurkkaa ole tullut hirveästi kuvattua.)


Tässä ajan mittaan tarjottimelta on tarjoiltu voisarvia valmistujaisbrunssilla ja moneen otteeseen tuoreita sämpylöitä tai kakkua. Talvella se toimi basilikaruukkujen alustana ja erityisen ahkerassa käytössä se on ollut kesäaikaan, kun säät ovat sallineet ulkona syömisen. Hittihän se.


Entäs kermanekka ja sokerikko?

Todistettavasti ne ovat olleet käytössä ainakin kerran, valmistujaisbrunssilla. Silloinkaan nekassa ei ollut kermaa vaan lusikoita, kuten kuvasta näkyy. Sokerikkoa on tullut ehkä käytettyä hieman useammin, mutta nekka on enimmäkseen kerännyt pölyä astiakaapissa. Käyttökertojen määrän suhteen huti, mutta kyllähän ne vieläkin on ihan tosi somat. Tällä hetkellä astiakaapissa ei ole tilasta puutetta, mutta jos tilaa joskus tarvitsee raivata niin nämä ovat ensimmäisinä lähdössä.

This time in Hit or miss: Second hand findings from last October! A cute little lamp, a tray, a sugar bowl and a cream pitcher. The lamp was absolutely a hit. The moment I set it down on my bedside table, I knew it was there to stay. After that, it has featured in several posts here in the blog and it also seems to fit very well with the headboard my boyfriend made. The tray didn't get much attention in the first, introductory post of these items, but after that it has proved worthy of it's place in our kitchen (which is right behind the coffee machine and water kettle). So that one's a hit. How about the sugar bowl and cream pitcher? I had most doubts about them in the first place and the case is, I haven't really used them. They have been in real use once, at my graduation brunch (the picture), and even at that time there was no cream but spoons in the pitcher! Next time I need to free some space in our kitchen cupboards, these two are the first to go. Definitely a miss, even though they still are damn cute. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti