torstai 26. syyskuuta 2013

Kaikkea saa haluta | You Wish

Onhan tämä nyt vääryyttä jolla pientä ihmistä koetellaan, kun olen monen tekijän summana päätynyt enemmän tai vähemmän tiukkaan ostolakkoon (joka koskee erityisesti vaatetukseen ja sisustukseen liittyviä heräteostoksia) ja juuri silloin on muun muassa Kodin ykkösessä alennusmyynnit. No, tuleepahan harjoitettua itsekuria. Samaisessa mestassa on meneillään myös arvonta jossa voi voittaa 200e sisustusrahaa, joten ajattelin kuitenkin ajan kuluksi fiilistellä, että mitä moisella summalla sitten hommaisi jos onni potkaisisi. (Yleensähän ostolakkoilijoita kehotetaan välttämään kaikki tilanteet, jotka herättävät halun ostaa, mutta koetellaan nyt sitten itseään ihan urakalla.) Ja tuohon arvontaan pääsee osallistumaan täällä, hops vaan.
1. Anno Pellava pussilakanasetti 39,90e x2
2. Flower työtuoli 79,95e
3. Rider Brilliant pöytävalaisin 19,95e
4. Anno Viiru parivuoteen aluslakana 23,95e
yhteensä 203, 65e

Vaikka 200e tuntuu suurelta summalta, aika helposti sen saa sujahtamaan muutamaan juttuun. Omat valintani (juuri tänä iltana ja tässä mielentilassa) olisivat kaksi pakkausta Annon pellavapussilakanasettejä (koska pellava on alkanut materiaalina miellyttää kovasti), yksinkertainen ja löytämistäni vähiten ruma työtuoli (sitä työpistettä varten, joka on edelleen työn alla), pöytävalaisin (siihen samaiseen työpisteeseen. Kerrankin terästä ja kromia eikä mitään muovihetuloita!) ja raidallinen puuvilla-aluslakana. Pellavainenkin tietty kelpaisi. Tämän jos saisi vielä noiden pellavalakanoiden värisenä niin jee. Kuka sanoi, että kuvioiden täytyy olla just siinä pussilakanassa? Voihan pussilakana olla yksivärinen ja aluslakana kuviollinen.

Jos täysin rehellisiä ollaan, niin meillä on tällä hetkellä jopa liikaa lakanoita säilytystilaan ja tarpeeseen nähden. Eli yksiäkään uusia ei oikeasti tarvita, mutta ehkä sitten kun sieltä vanhimmat posahtaa lopullisesti (peukalo meni jo tyynyliinasta läpi viimeksi kun vaihdoin lakanoita). Muutoin nämä hankinnat olisivat täysin järkeviä ja perusteltuja. Mutta onneksi minulla ei ole 200 euroa joten ei tarvitse miettiä mihin nämäkin tavarat sijoittaisi. (Mutta aina on kiva tehdä kollaaseja. Tajusin lopultakin vähän helpomman tavan tehdä niitä Gimpillä. :P)

Tämä ei sitten taaskaan ole maksettu mainos. / This, like none of the others, is not a commercial post.

There is a 200 euro gift certificate lottery running in Kodin1. I toyed with the idea of what I would buy with it in case I won. I ended up in a pair of linen bed sheets, a chair and a light  for my workspace (still under construction) and a stripey cotton bed sheet. I have more or less denied myself all clothes and home decoration shopping, but it's always nice to dream. (And make collages. Collages are always fun and I'm slowly learning the art of making them.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti