tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kotona | Back Home

Tulin takaisin kotiin sunnuntaina. Koko päivä meni jotenkin ihmetellessä ja pyöriessä, ei oikein tiennyt että miten päin olisi. Käytiin isännän kanssa kiinalaista jota olin himoinnut koko viikon ja ajeltiin kotiin maisemareittiä. Oli kivvaa. 

Melkein kolmen viikon Reinokomennuksen  jälkeen oli kiva saada edustuskengät jalkaan.

Eilen kävin kahvittelemassa toverin kanssa ja lainaamassa yliopiston kirjastosta tenttikirjoja. Kummallista kyllä, törmäsin yliopistolla kolme kertaa sellaisiin tuttuihin, joiden kanssa piti jäädä hetkeksi rupattelemaan. Normaalisti mie en koskaan tapaa missään ketään jos ei ole erikseen sovittu. Kaupungilla tuntuu joskus siltä, että en mie tunne ketään kun koskaan ei tuu tuttuja vastaan vaikka on pieni kaupunki.


Tänään on ollut tehopäivä. Siivosin keittiön, imuroin, lastasin tiskikoneen, pesin pyykkiä, lannoitin basilikan taimet jotka isäntä on menestyksekkäästi pitänyt hengissä, tyhjensin äyräitään myöten pursuilevan keräyspaperilootan, peruin yhden lehtitilauksen, varasin ajan hierontaan (tulee kyllä tarpeeseen, voi jumitus) ja kirjoitin kolumnin Olavi Paavolaisen kirjeistä. 

Tuo lehtitilauksen peruminen on saavutus sinänsä, mie vihaan kaikenlaisiin palvelunumeroihin soittamista. 

Nyt alkaa lopultakin tuntua siltä, että on taas ajan tasalla siitä missä oon ja miten päin. Ehkä miun aivot vaatii aina tietyn määrän siivoamista ennen kuin mie pystyn aloittamaan mitään muuta. 


(Olisin päivittänyt jo sunnuntaina tai eilen, mutta kun tuntui että ei ollut oikein mitään järkevää kuvitusta. Oon ollut tosi laiska ja huono bloggari enkä eilen kahvilla käydessäkään muistanut ottaa yhtään kuvaa, joten lopputuloksena on tosi hämmentävä kokoelma randomeja otoksia tekstin höysteeksi.)

I came home from country on Sunday. We went to pick up some chinese with my bf because I had been craving for it the whole week. It's been a rather confused couple of days, I have tried to orient myself on the idea of being back home but I think that all I really needed was a proper clean-up. That's what I did today - among some other tasks that had been waiting in line - and now I finally feel that I know where I am and what I'm doing. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti