keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Viimeisen kerran Harmaa Villapaita | For the Last Time the Gray Sweater

Nyt kun sitä Monkin harmaata villapaitaa on tullut käytettyä lähestulkoon kuukausi putkeen ja sekä minä että kaikki muut on siihen kohta jo kyllästyneet, on hyvä aika panna piste iin päälle ja lopettaa siitä jauhaminen vähäksi aikaa. (Käyttämistä en aio lopettaa ihan heti, en ennen kuin säät lämpenee ja saan hakea varastosta ne kesävaatteeni takaisin.)


Siinä se nyt on kaikessa yksinkertaisessa nerokkuudessaan. Epäröin tilatessa kun koko S oli päässyt loppumaan, että liekö XS liian pieni. No ei muuten ole, hyvin tuohon hukkuu. 

Paksua harmaata on tullut käytettyä kotona kallokalsarien kanssa, työhaastattelussa ja muualla ihmisten ilmoilla farkkujen kanssa ja leudommalla säällä kiiltäväpintaisten legginsien ja säärystimien kanssa. Tämä on muuten yksi niitä vaatteita jonka kanssa korujen sun muiden asusteiden merkitys valkeni minullekin.  Kun pohja on näinkin tasaisen yksinkertainen, siihen on helppo kasata päälle jotain kiinnostavaa yksityiskohdaksi. Niin ja hei, Jyväskylän reissulle ei tarvinnut pakata mukaan muuta kuin vaihtokerrokset villapaidan alle, ihanan helppoa! 

Pesemään en ole vielä uskaltautunut, jos se vaikka meneekin tärviölle. Onneksi tuuletus pakkasessa riittää hyvin kun olen onnistunut tapojeni vastaisesti olemaan röpöstelemättä jokapäiväistä ruokalistaa rinnuksille. 

Tämän paidan (vaikka ehkä pitäisi puhua oikeastaan mekosta?) myötä olen ymmärtänyt myös "turvavaate"-käsitteen ihan uudessa valossa. Jokaisella pitäisi olla vähintään yksi tällainen vaate, joka on helppo kiskaista päälle niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä ja se on lämmin, mukava ja näyttää hyvältä. (Ainakin omasta mielestä, ja sehän on tärkeintä.)

For the last time, the Gray Sweater, in all it's glory. I've been wearing it for almost a month now and I have nominated it as the safe piece of my wardrobe. It's warm, cosy, easy to pull on whether it's a bad or a good day and it always looks good. (At least I think it does, and that's what counts.) I wear it with my skull leggings when I'm at home and with jeans or glossy leggings when leaving the house. And I definitely will be wearing it all winter until it gets warm enough for my spring- and summer clothes again. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti