sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ei ole kirjaa kansiin katsominen | Don't Judge A Book By It's Cover

Jokin aika sitten ostin kirppikseltä opuksen jonka suunnittelen pitäväni kotikirjastossani Kotiruoka-kirjan vieressä aika pitkään, mahdollisesti jopa lopun ikääni. Koska viherkasveilla on tapana kuukahtaa meikäläisen käsittelyssä alta aikayksikön, ostin kasvinhoito-oppaan joka kertoo riittävän yksinkertaisesti, mistä kiikastaa jos vehkaparka alkaa osoittaa pahoinvoinnin merkkejä. 

Kirjan alkuperäisistä kansista voidaan olla montaa mieltä. Jollain tapaa niissä on kivaa nostalgisuutta (kirja on muistaakseni 70- ja 80-lukujen taitteesta peräisin) ja retrohenkeä, mutta ei ne kuitenkaan ole NIIN rumat että ne olisi minun mittapuullani jo kivat. Ja koska päätin pitää kirjan sen elinkaaren loppuun saakka, ajattelin  että voisin yhtä hyvin tehdä siitä omia silmiäni miellyttävän. 


Joku ehkä tykkäsi enemmän alkuperäisestä, mutta itse tykkään kellastuneen sanomalehden ulkomuodosta huomattavasti enemmän. 

I bought this plant care guide from flea market a while ago and since I didn't like the covers too much, I decided to do a little makeover. I like the end result much more, even though I'm quite sure there is someone out there who prefers the original cover better. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti