keskiviikko 13. helmikuuta 2013

DIY: Pullalautasta pukkaa | Cake Tray

Eilen vilautin metallilautasten kulmaa (voiko pyöreistä lautasista sanoa niin?) ja kerroin että niihin liittyen oli idea. Se idea ei ollut mikään maailman omaperäisin, koska siitä on erilaisia versioita netti pullollaan. (Esim. Pinterest.) Oman innoitukseni sain kuitenkin kun näin Carlsonilla Aarikan Ruustinna -tarjoiluvadin, jossa oli yhdistetty metallinen vatiosa ja puinen (kynttilän)jalka. Katsoin hintalappua ja totesin että juu, mie taidan lähteä kirppikselle metsästämään osia omaan vatiini. Muistin nimittäin, että porukoilla on pyörinyt vuosikausia vanhat puiset kynttilänjalat jotka ei juuri koskaan ole olleet käytössä ja jotka voisivat olla tähän tarkoitukseen onnen omiaan. 


Tarvitaan siis metallinen tarjoilulautanen, puinen kynttilänjalka ja metallin ja puun liimaamiseen sopivaa liimaa, eipä paljon muuta. Ehkä viivotin ja kynä että voi vähän sihtailla lautasen keskikohtaa jos sellaisesta tykkää. 


And BOOM. Cake stand. 

Pienemmälle lautaselle olisi toiminut paremmin vähän matalampi jalka, mutta en kyllä uneksinutkaan että olisin alkanut noita kynttilänjalkoja jollain sahalla nyrsimään, niin että saavat nyt sitten olla saman korkuiset. 


 Leivoin muuten eilen pullaakin kirjoittamisen lomassa. (62 sivua, kiitos kysymästä.)


Eikö olekin ärsyttävää?


I saw this Ruustinna by Aarikka cake stand a while ago in a department store and after checking out the price tag I decided to head out for flea markets to find parts for a cake stand of my own. That's what those metallic trays that I showed you yesterday were for. I remembered we had a pair of old wooden candle holders back at my parent's place and they were a perfect match with the trays. Just glue the pieces together and BOOM. Cake stand. 

Also, I baked some cinnamon rolls and my thesis is doing good. How annoying is that?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti