sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pyhien viettoa | Long Weekend

Pitkä viikonloppu katkaisi mukavasti arkista aherrusta ja antoi aikaa paneutua kaikenlaisiin juttuihin, joita ei arkena jaksa. Tuli askarreltua joulukoristeita, joiden kanssa kävi niin että ensin näin lehdessä kuvan, sitten päätin väsätä jotain samantapaista itsekin ja vasta valmiiden koristeiden kohdalla aloin miettiä, että mihis ne sitten laitetaan. No, tästä päädyin siihen lopputulemaan, että tänä vuonna meille tulee kuusi. Semmoinen ihan pikkuinen, jonka voi laittaa vaikka pöydälle maljakkoon. Onhan koristeille paikka oltava.

Lauantaipäivä vietettiin isännän kanssa kaupungilla. Se oli harvinaista monessakin suhteessa. Yleensä meidän shoppailureissut kestää korkeintaan pari tuntia, nyt oltiin käytännössä koko päivä liikenteessä. Yleensä meitä alkaa ahdistaa ja keljuttaa ihmiset, mutta joku ihme joulun taikako lie ollut, kun kumpikaan ei suuremmin ahdistunut vaan oli ihan hyvä mieli koko päivän. Käytiin myös kahvilla (Hyve&Pahe) ja syömässä (Deli China) ja kerättiin päivän mittaan paljon lahjaideoita. Niin ja nyt meillä on pölynimuri, joka ei kuulosta pieneltä moottoriveneeltä ja jossa on limenvihreä johto. (Tämä menee samalle osastolle kuin se pesukoneen villapesulammas.)

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että meikä pärjää pimeydestä huolimatta timjamia paremmin. Kuukausi sitten tilanne oli päinvastainen. Ehkä kohta on aika ostaa joulukukkia.


Thanks to Independence Day that happened to be on Friday, we had a long weekend. It was a nice break before Christmas and gave time and energy to do all kinds of nice stuff. I crafted some Christmas decorations and we spent a day downtown shopping and gathering ideas for presents with boyfriend. We bought a new vacuum cleaner that has a lime green wire, how cool is that! I also noticed that my thyme is getting tired of this darkness. Maybe it's time to buy some Holiday flowers instead. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti