keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Jotakin punaista, luukku 11 | Something Red, day 11

Lauantain kaupunkireissulla Deli Chinassa hoksasin, että tässäpäs on taas yksi punainen juttu joulukalenteriin mutta vihmeränä bloggarina olin tietysti unohtanut kameran kotiin. Ongelma ratkesi sillä että roudasin ravintelista servetin kotiin kuvattavaksi. Hätä keinot keksii ja sitä rataa.

Mutta niin. Deli China on yksi lempiravintoloistani Joensuussa. Säännöllisin väliajoin tulee sellainen olo, että nyt pitää saada kiinalaista ja Carelicumin talossa sijaitseva Deli China on silloin oikea suunta. Arvostan sitä, että ravintola on perustettu jo vuonna 1989 ja se on edelleen pieni yksityisyritys, joka pärjää ketjujen puristuksessa paremmin kuin hyvin. Varsinkin näin joulun aikaan on nähtävästi ihan perusteltua varata pöytä, meillekin olisi epäilemättä myyty ei-oota jos en olisi hoksannut soittaa muutamaa tuntia etukäteen ja tehdä varauksen. Ja me sentään mentiin syömään jo kolmen aikaan iltapäivällä, eli ei edes vilkkaimpaan päivällisaikaan!

Deli China is one of my favourite restaurants in Joensuu. 

1 kommentti:

  1. Välillä on täälläkin kamera teillä tietämättömillä silloin, kun olisi jotain kivaa kuvattavaa. No onneksi hätä keinot keksii. Blogissani on myös arvonta käynnissä :)

    VastaaPoista