maanantai 16. joulukuuta 2013

Jotakin punaista, luukku 16 | Something Red, day 16

Yksi Joensuun vanhimmista ja suosituimmista kirppiksistä on Teollisuuskadulla sijaitseva Valintakirppis. Ennen muinoin (silloin kun minäkin olin vielä nuori tyttö, niih) kirppis sijaitsi keskustassa entisen Valintatalon yläkerrassa, siitä tiettävästi kirppiksen nimikin juontaa. Sisätiloiltaan Valintakirppis ei ole ehkä yhtä uudenkarhea ja valoisa kuin Jätti- ja Mammuttikirppikset, mutta jostain syystä sieltä tuntuu löytyvän aina kaikkein jännimmät jutut. Ja onhan sillä tietty nostalgia-arvo, koska se on ensimmäinen kirpputori jolta olen koskaan ostanut mitään.

...Taidanpa suunnata sinne tänäänkin löytöretkelle.

Valintakirppis is one of the oldest (or The Oldest) flea market in Joensuu and also my favourite place to go thrifting. 

2 kommenttia:

  1. Pitäs itekkin suunnata Valintakirppistä penkomaan pitkästä aikaa.. Varmaan kerran vaan käynny nyt sinä aikana kun ollu Teollisuuskadulla :o Kun oli keskustassa ni tuli käytyy monta kertaa kuukaudessa.. Huoh, silloin nuorena.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmi, kun Joensuun keskustassa ei enää ole muita kirppiksiä kuin Fida. Silloin oli niin helppo autottomienkin käydä kirppisostoksilla kun Kontti ja Valintakirppiskin olivat keskustassa, ei tarvinnut keksiä kyytiä teollisuusalueelle.

      Poista