lauantai 7. joulukuuta 2013

Jotakin punaista, luukku 7 | Something Red, day 7

Tämä metallipunainen hurutin on ensimmäinen ihkaoma sähkövatkaimeni. Ostin sen, kun muutin samaan huusholliin isännän kanssa ja entinen surruutin jäi siskon huostaan. Tämä sattui olemaan liikkeessä lajinsa viimeinen ja vieläpä esittelykappale, niin sain siitä ihan mukavan alennuksenkin. Aina kannattaa kysyä!

Sähkövatkaimelle meidän mökissä on tarvetta jos nyt ei aivan viikoittain, niin useamman kerran kuukaudessa kuitenkin. Kerrankos sitä muffinssien tai brownieiden mieliteko iskee. ^^


This is my very first own hand mixer. I bought it when I moved in with my bf and the previous mixer stayed with my sister. I use it quite often to make muffins, brownies or something else delicious when I get the munchies. 

2 kommenttia:

  1. Punainen vatkain, tuo olisi niin unelma itsellekin. :) Itse haluaisin kaikki kodinkoneet keittiössä punaisena. Leivänpaahdin tällähetkellä punane <3 Mikron olin suunnitellut punaseksi, mutta silloin kun sitä olin ostamassa, niin ei vain saanut/löytynyt, niin täyty tuoho metalliseen tyytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva kun nykyään kodinkoneissakin on vähän enemmän värivaihtoehtoja, ei tarvii aina valita sitä valkoista mitä ne ennen kaikki oli. :)

      Poista