lauantai 12. lokakuuta 2013

Värikkäät käsineet talvea piristämään | Colourful gloves

Viime maanantaina käytiin Laren kanssa katsomassa Ranskalaisen elokuvan viikon avausleffa Rakasta minut pois (Alice et Martin, Ranska 1998), jossa on Juliette Binoche. Julietten esittämällä Alicella oli punaiset käsineet ja kaulahuivi ja se näytti ihan älyttömän kivalta. (Tämä oli luonnollisesti tärkein asia, joka leffasta jäi mieleen.)

kuva: Toutlecine.com
Oltiin jo aiemmin käyty syystä tai toisesta Anttilassa ja ihmetelty siellä hauskan värikkäitä käsineitä ja todettu, että värikkyys on kiva juttu. (Luonnollisesti.) Tuon elokuvan nähtyäni olen entistä vakuuttuneempi siitä, että talvi ei ehkä olisi ihan niin synkkä ja ankea, jos kädessä olisi mustien sijasta vaikka keltaiset käsineet. Tämä aihe on ajankohtainen myös siksi, että omistan kahdet rikkinäiset nahkakäsineet ja olisi ehkä kiva jos olisi ehjät ettei kädet jäätyisi. (Toki on olemassa lapasia, mutta lapaset kädessä on vaikea ajaa autoa, ote lipsuu. Toim. huom.) 
Kuvien hanskat ylhäältä vasemmalta lähtien:
Sokos Sauso fuksia   Sokos Kaiio sininen
Kekäle Juhani Mutka punainen   Anttila Mutka keltainen
Anttila Accessories vihreä  Anttila Accessories punainen

Mitä kaulahuivi-hanskat -komboon tulee, niin kaapista löytyisi omasta takaa kirkkaansininen huivi. Sitten kun jostain löytyisi siihen sointuvat käsineet niin talvi voi tulla, olen valmis. (Paitsi että ei kyllä vielä tarvii, kiitos vaan.)

I saw a French movie with Juliette Binoche in it (it was called Alice and Martin). Her character wore red scarf and gloves and it looked damn good. Both pairs of my leather gloves are all worn out (fingers poking out) and I'm seriously considering that when I buy a new pair, they will be some other colour than black or brown! Maybe bright blue to match my old scarf. I am convinced that winter feels less dreary if you're wearing colourful gloves. 

1 kommentti: