perjantai 18. lokakuuta 2013

Ruttuista washiteippiä ja kurpitsa | Crumpled washi tape and a pumpkin


Sain äitiltä koristekurpitsoita ja muratin.

Muratin ruskea muoviruukku ei ole kaikkein esteettisin, mutta elin siinä uskossa että kyllähän minulta joku suojaruukuksi kelpaava kippo löytyy kotoa. Eipä löytynytkään. Yritin sitten naamioida ruukkua washiteipillä edes vähän paremman näköiseksi, mutta niinhän siinä kävi että teippi meni ruttuun ja koko höskä näyttää (jos mahdollista) vielä entistäkin surkeammalta. Onneksi huomio ei kiinnity siihen niin paljon, kun virittelin ympärille kivannäköisiä juttuja. Sinertävä puunkappale löytyi Kukkosensaaren retkeltä ja se oli niin erikoisen värinen, että keräsin sen silloin repun taskuun. Kynttilänjalka on perintökapistus jonka muistelen esitelleeni aiemminkin, mutta en kyllä löytänyt sellaista postausta tähän hätään. Ehkä sitä ei sitten olekaan?

PS. Virittelin lopuista koristekurpitsoista, sammalista ja pikku kuusista asetelman ovenpieleen  - eilen illalla. Eihän tässä syksy ehtinytkään yhtään pitkälle ennen kuin sain ajoiksi tehdä tuonkin. Sitten satoi viisitoista senttiä (tai paljonko lie tullutkaan) lunta. Voi ryönä.

Turvallisuuden nimissä mainittakoon, että kynttilässä ei ole pidetty eikä ole tarkoitus pitää tulta. Vaikka alusta on paloturvallinen, se ei paljon auta kun vieressä on muratinoksa ja rutikuivaa puuta. / Safety disclaimer: There has not been and will not be light in the candle while it's seated next to very dry wood. 


Mom gave me decorative pumpkins and an ivy. They inspired me to make this small arrangement. I tried to decorate the brown plastic planter a bit nicer with some washi tape but it ended up looking ever sadder than it was because the tape got all crumpled. Well, you can't always succeed. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti