maanantai 28. lokakuuta 2013

Läpi repaleisen lokakuun | Shreds of October


Kaksi äkkiseltään täysin toisiinsa liittymätöntä kuvaa, joiden ainoa yhdistävä tekijä on se, että ne on otettu lauantaina. Oli ensimmäinen (ja viimeinen) vapaa viikonloppu hetkeen, joten käytiin isännän kanssa kahdestaan kaupungilla ja ulkona syömässä. Vuosipäivä on tässä näinä aikoina, joten tämä oli nyt sitten samalla vuosipäiväillallinen. Piipahdettiin myös lokakuisella uimarannalla ja minä tietysti tarvoin pyhäkengissä liejuisessa maastossa ihan vain että sain ikuistettua kauniit kaislat.

Kädentaitomessut jäi tällä kertaa väliin, mutta toivottavasti siellä on ollut paljon muita kävijöitä.

Perjantaina alkaa marraskuu ja minä aion osallistua NaNoWriMoon. Täytyy myöntää, että hivenen hirvittää. Tarinasta ei ole vielä tietoakaan, ja yhtä vaille kaikki marraskuun viikonloput ovat täyteen buukattuja eli kirjoittamiselle ei ole ihan hillittömästi vapaita hetkiä. Voi olla että blogissa on aika hiljaista marraskuussa.


October has passed so very quickly. NaNoWriMo begins on Friday and I have no plot whatsoever and I am a little frightened. Past Saturday we went downtown with my boyfriend (it feels silly to call him that) and I romped in mud to take a picture of those gold coloured reeds on the beach. We also had dinner out since our anniversary is around the corner. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti