torstai 3. lokakuuta 2013

Sushia Joensuussa | Sushi in Joensuu


Kävin pari viikkoa sitten lopultakin testaamassa jo kesällä kävelykadulle auenneen sushipaikan. Uittotupa Caesar & Sushi on ehkä nimellä paiskattu, mutta sijainti on niin keskellä kaupunkia kuin olla voi eikä tarjonnassakaan ole moitittavaa. Pieni sushibaari tarjoaa toistaiseksi sushiannoksia valmiina lounasbokseina, mutta valikoimaa on ilmeisesti tarkoitus laajentaa mikäli kävijäkunta löytää paikan. (Löytäkää! En halua, että tämä paikka kupsahtaa heti alkuunsa nyt kun tänne lopultakin saatiin sushiravintola!) Sushin lisäksi listalla on myös salaatteja ja keittoa lounastajille.

Kuvissa näkyvällä boksilla oli hintaa noin 9 euroa, mikä on keskimäärin minusta aika normaali hinta mitä sushista saa Suomessa maksaa. Pienihän tuo annos isoon nälkään on, mutta itselleni ainakin juuri sopiva. Ja sushin hinnakkuudesta johtuen olen jo oppinut, että sitä syömään ei kannata mennä übernälkäisenä. :P

En tajunnut ottaa ravintolatilasta kuvia, mutta minusta oli kiva istua ikkunan ääressä mutustelemassa makirullia ja katselemassa kaupungilla taapertelevia ihmisiä. Tuli melkein sellainen olo kuin olisi suuremmassakin kaupungissa. Ja sushi tosiaan oli hyvää, ei toki mitään maailmoja mullistavaa mutta mielestäni oikein kelpoisaa.

Ja tämä sushibaarihan tosiaan sijaitsee kävelykadulla Ison Myyn yhteydessä, heti Marks-baarin viereinen ovi. Tila on melko hämärä ja saattaa ulospäin näyttää siltä kuin se olisi kiinni, mutta ei se ole (paitsi jos kello on yksi yöllä) joten rohkeasti sisään!

There finally is a sushi bar in Joensuu! It opened already in July but I only got around visiting it couple of weeks ago. The place is called Uittotupa Caesar & Sushi and it serves salads, soups and sushi in lunch boxes. The sushi is good, nothing mindblowing but does the trick when you really feel like having some maki rolls or inari sushi. The place is situated in the very centre of Joensuu, at the walking district in the building of shopping centre Iso Myy. The entrance is at the street level right next to Marks bar (yellow banner, can't miss :D). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti