lauantai 11. toukokuuta 2013

Valmistujaiskutsuja | Invitations

Helatorstai oli hämärä ja sateinen, eli täydellinen päivä valmistujaiskutsujen näpräämiseen. Aloittelin projektia jo viime viikonloppuna, mutta tällä viikolla päätin juhlien päivämäärät ja koska kaverijuhlat on ensin, halusin saada kutsut toimituskuntoon heti enkä ensi viikolla. 
Kun kutsuja ei kerran tarvinnut tehdä ihan hirvittävän montaa, päätin turvautua ihan käsin piirrettyyn ja vesiväreillä maalattuun malliin. Itse ainakin arvostan sitä vaivaa, mitä ihmiset näkevät käsin tehtyjen korttien eteen. Siitä tulee jotenkin sellainen lämmin olo ja tunne, että kortin lähettäjä on oikeasti ajatellut sitä asiaa ja halunnut panostaa siihen aikaansa ja osaamistaan. Toivottavasti näiden kutsujen vastaanottajat saavat sen saman lämpimän tunteen kuoren aukaistessaan. 


Kirjekuoret taittelin gradun oikolukuversion sivuista. Niistä voi siis löytää sinne itse tuhertamiani merkintöjä hengessä "ei näin! täydennä" tai "LÄHDE PUUTTUU!".


Tämä vähän ehkä spoilaa iloa niiltä, jotka eivät vielä omaa kutsuaan ole saaneet, mutta en malttanut odottaa postaamista siihen asti että kaikki kutsut on toimitettu. 

Seuraavaksi pitänee pohtia, teenkö sukulaisjuhlien kutsut samalla mallilla vai keksinkö ehkä jotain vähän vähemmän työlästä. Niitä kun tarvii tehdä vähän useampi kappale. 


These are the invitations to the graduation brunch I'm arranging for my friends. I designed it myself and drew and painted each and every one by hand.  The envelopes are folded from a proof read -version of my thesis and there are markings like "REFERENCE MISSING!" or "what were you thinking?". I thought it's a rather clever way to reuse the pages, even if I say so myself. ;)

2 kommenttia: