tiistai 7. toukokuuta 2013

Eka iltapäivätee ulkona | First Afternoon Tea Outside


Tänään oli sen verran lämmintä (viileähköstä tuulenhenkäyksestä huolimatta), että vein teekuppini ja postilaatikosta löytyneen Dekon (joka muuten aiheutti taas vakavaa asuntokateutta) takapihalle. Samalla syntyi päätös, että meille tarvitaan tällainen: 
Ikea Mysingsö rantatuoli
Ikea-puutelista kasvaa huolestuttavaa vauhtia.

Today was the first warm enough day to take my tea cup outside. I enjoyed it with the newest issue of Deko-magazine (which by the way always causes serious apartment envy). While sitting on the wooden floor I came to the decision that we definitely need one of those beach chairs for reading outside. My "things to shop from Ikea" -list grows in a most alarming way. 

4 kommenttia:

 1. Ikean sivut ovat vaaralliset.
  mut toi oranssi on kiva.
  vaarallisen kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Miun Ikea-vastainen periaatteellisuus horjuu pahasti kun sisäinen materialisti nostaa päätään noita sivuja selatessa.

   Poista
  2. Itsellä on tässä onni kuitenkin matkassa, että lähin ikea on ties missä kaukana ja en omista autoa - enkä edes ajokorttia! :---D Ekat ikean tavarat saapui tuossa puolisen viikkoa sitten lankomiehen tullessa mökille tännepäin, nyt jo himoan lisää kaikkea!

   Poista
  3. Meillä meni elämä tärviölle kun Kuopioon aukes Ikea. Onhan sinne matkaa, muttei kuitenkaan niin paljon etteikö sinne kehtais lähteä. ;)

   Poista