perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pitkät helmat | Long skirt


Meinasin viime kesänä ostaa Tanskasta maksimekon. Se oli juuri sopivan kokoinen ja vieläpä alennuksessa. Silti jätin sen ostamatta kun olin mukamas järkevä ja epäilin että tokkopa sitä tulisi pidettyä. No, nyt on sitten vuoden päivät harmiteltu sitä ostamatta jättämistä. 


Tällä viikolla päätin lopettaa harmittelun ja lähteä maksimekkoa metsästämään. Nettikaupoista ei tärpännyt joten piti jalkautua Joensuun puoteihin. Viidennen liikkeen ja kuudennen sovitettavan mekon kohdalla lopulta tärppäsi itseni ja mukana olleiden tovereiden helpotukseksi. Voin kertoa, että vaatimuslista ei ollut ihan lyhyt.


Huomenna mekko pääsee ensimmäistä kertaa edustustehtäviin kun lähdetään juhlimaan isännän tädin viisikymppisiä. Kutsussa kiellettiin kotelomekot ja korkokengät joten ehkä maksimekko ja ballerinat on hyväksyttävä asu. 


Ballerinat on jo pari vuotta vanhat, mutta kaipaavat edelleen lisää sisäänkävelyä. Olivat nimittäin melkoiset tappajakengät ensimmäisenä kesänään. Asusteeksi kasaan varmaan rannekoruja, sormuksia ja suuret korvarenkaat niin eiköhän se ole siinä. Ja joku jättisuuri villatakki pitää varmaan ottaa mukaan aseeksi illan viilenemistä vastaan. Sunnuntaina juhlitaan sit toverien kanssa! 

I almost bought a maxi dress a year ago from Denmark. It was the perfect size and on sale, but still I didn't buy it. I tried to be reasonable and had doubts whether I would ever wear it, and now I have been blaming myself for not buying it for a year. This week I decided to go for it and took off in search of another perfect maxi dress. It took me all the web stores I know and five local shops before I found it, but I did! And it's perfect. Tomorrow we're attending a birthday party where high heels and  sheath dresses are a no-no so I think a maxi dress and a pair of ballerinas are perfect for the occasion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti