maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kamera tuli taloon | New camera in the house

Nyt ei pitäis enää olla tarvetta kameravalitukseen.


Lupasin itselleni viime syksynä, että hankkisin gradu-urakan päätteeksi uuden kameran. Nyt oli aika pitää lupauksensa, ja kuivan ja vaivalloisen vertailutyön tuloksena päädyin hankkimaan Fujifilm X10:n. Täytyy myöntää, että muiden ominaisuuksien lisäksi myös retrolla ulkomuodolla saattoi olla vaikutusta hankintapäätökseen. Mutta olen päättänyt, että ei ole mitään järkeä ostaa ympärilleen (ainakaan kalliilla rahalla) rumia asioita, jos on mahdollista saada kauniita. 


Uusi kamera vaatii itseltänikin nyt vähän vaivannäköä. Halusin kameran, jossa on mahdollisuudet manuaalisäätöön pelkkien automaattiohjelmien sijasta. Nyt alkaa siis opettelu ja tutustuminen joiden tulokset toivottavasti näkyvät sitten täälläkin (silleen positiivisessa mielessä). Tähän vois sanoa vielä hiii koska saatan olla uudesta toverista aika innoissani.

I promised myself a new camera when I would be done with my thesis. Now I have graduated, so it was time to keep my promise. After doing some (a lot of!) research I ended up with Fujifilm X10. Its retro looks may have influenced my decision a little (among its other qualities of course). Now it's time to get learning the ways of my new mate.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti