maanantai 19. marraskuuta 2012

Jemmanurkkaus

Tuskailin hyvän aikaa sen dilemman kanssa, että mihin sitä oikein olkalaukkunsa tyrkkää kun tulee kotiin kaupungilta? Missä on käsilaukun paikka? Mihin laitan sulkapallomailan? Mitä teen puolipitoiselle fleecetakille jota nyt ei enää takaisin puhtaiden vaatteiden sekaankaan viitsisi työntää? 

Likainen Parketti -blogista bongasin hienon naulakon, mutta meillä ainoan vapaan makkarinseinän valtasi kirjahylly joten tämä idea sai jäädä toistaiseksi mappi Ö:hön. 

Sitten hoksasin, että vaatekaappien ja makkarin oven väliin jää nurkka, joka on kuin tehty rököttävien asioiden säilömiseen! Ei muuta kuin tuumasta toimeen, eli ostin muutaman yksinkertaisen (=halvan) varastokoukun  ja esittelin idean isännälle. Mies osoitti komeroa ja sanoi että akkuporakone löytyy tuolta. Otin tämän vihjeenä, että sen kun vaan laitat. 


Ja minähän laitoin! En ole mitenkään erityisen sinut akkuporakoneiden enkä muiden teknisten laitteiden kanssa mutta päätin että ei se nyt niin vaikeaa voi olla. Ja kolme neljästä koukusta sainkin itse jyrättyä paikalleen, mutta neljännen kanssa ongelmaksi muodostui pituuden ja voiman puuttuminen joten isäntä joutui kuitenkin viimeistelemään tämänkin projektin. 


Nyt ei tarvii enää laukkujen olla levityksellään pitkin lattioita eikä sulkapallomaila tule käsille joka kerta kun eteisen naulakosta yrittää ottaa jotakin. Lattialle mahtuu vielä sopivasti pyykkikassi, ja koko komeus on käytännössä jatkuvasti makkarin avoimen oven takana piilossa.

Muok. Toimitus huomauttaa, että tämäkinhän tapahtui jo aikaan ennen läppärionnettomuutta, eli koukut on ehtineet olla tuolla jo pari-kolme viikkoa mutta silti olen niistä yhä aika innoissani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti