lauantai 21. maaliskuuta 2015

| Milloin tästä tuli näin vaikeaa?
Ihanaa, että vaatteita voi taas viedä ulos tuulettumaan ilman, että tarvitsee ensin pukeutua eskimoksi. Talvi saikin jo riittää.

Tiedättekös kuomat, jostain syystä bloggaamisen pariin palaaminen tuntuu jotenkin kauhean vaikealta siihen nähden, että tämänhän pitäisi olla kivaa.

Ei vain tunnu olevan asiaa. Tosin tämäkin teksti meinasi muuttua saarnaksi vaatteiden hoidosta ja siitä, miten tuulettaminen vähentää pyykinpesun tarvetta. Kirveen alle meni sekin luonnos.

Vaatekaapissa sen enempää kuin kotonakaan ei tapahdu  mitään ja vaikka tapahtuisikin, se ei tunnu enää niin tärkeältä että siitä kannattaisi laatia kokonainen blogiteksti.

Onko muilla ollut samoja ongelmia ja jos on, miten olette päässeet niistä yli? Vai onko tämä vaan luonnollista kehityskulkua ja bloggaaminen ilmiönä (tai ainakin omana harrastuksena) yksinkertaisesti vetelee viimeisiään?
2 kommenttia:

 1. Mulla ainakin innostumiset - niin bloggauksen kuin monen muunkin asian suhteen - tuntuvat olevan kausiluontoisia. Joskus vaan on kausia, kun ei esim. bloggaaminen kiinnosta niin paljoa (tai siihen ei ole aikaa) ja sitten taas tulee kausia, kun voisi tykittää postauksia koko ajan. En edes osaa näin äkkiseltään heittää mikä kirjoitusblokkiin on auttanut, varmaan jossain toisessa blogissa on tullut vastaan jotain inspiroivaa ja se on saanut palaamaan taas oman blogin pariin. Lopettamista en ole tainnut koskaan edes harkita, onpahan pohja ja arkisto valmiina eikä tarvitse aloittaa aina täysin alusta. :)

  Selailin tässä sun vanhoja postauksia vaatejuttujen osalta, kun muistin täällä joskus olleen postauksia vaatekaapin selkeyttämisestä. Olen viime aikoina potenut aikamoista tavara- ja vaateahdistusta, näköjään äitiysvapaalla kotona ollessa alkaa asioihin kiinnittää huomiota eri tavalla... Sain jo raivattua vaatekaapista pois jollakin tapaa "vialliset" (epäsopivat, kutistuneet/lörpähtäneet jne.) vaatteet ja taidan seuraavaksi ottaa työn alle tyylin määrittämisen, kun on tuonne Pinterestiinkin tullut pinnattua kivoja tyylejä jo useamman vuoden. :) Kiitos siis inspiraatiosta tämän suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että minun vanhoista vaatepohdinnoista on edelleen inspiraatioksi! Voisikin olla hyvä palata itsekin noihin vanhoihin postauksiin ja katsoa, mitä on sen jälkeen tapahtunut - tai onko mitään. :D Tsemppiä sulle vaatekaapin selkeyttämiseen!

   Itsekään en ole kertaakaan vakavissani harkinnut lapun luukulle laittamista, vaikka blogissa hiljaista onkin. Ehkä ei pidä yrittää väkisin, kirjoitan sitten kun tulee sellainen fiilis että on jotain asiaa. :)

   Poista